Sultangazi'de pes dedirten hırsızlık

Depremzedelere gönderilecek kıyafetleri çaldılar, suçüstü yakayı ele verdiler

Sultangazi'de pes dedirten hırsızlık

Kahramanmaraş'taki iki büyük depremin ardından afet bölgesine Türkiye ve dünyanın birçok yerinden yardımlar yapıldı. Bu yardımlardan biri de İstanbul Sultangazi'de depremzedeler için toplanan giysilerdi. Gece saatlerinde yardımların toplandığı tesise gelen 2 hırsız, giysileri çaldı. Durumu görenlerin yaptığı ihbar sonucu polis olay yerine geldi ve hırsızlar suçüstü yakayı ele verdi. O anlar ise kameraya yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye tek yürek oldu ve afet bölgelerine çok sayıda yardım gönderildi, gönderilmeye devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından da gelen yardımlar arasında giysilerde bulunuyor. Sultangazi'de ise depremzedeler için giysi yardımları bir tesiste toplandı. 19 Şubat'ta saat 00.44 sıralarında Sultangazi Eski Habipler Mahallesi Orkideler Caddesi'ndeki bir tesiste meydana gelen olayda deprem bölgesindeki vatandaşlar için toplanan giyim eşyaları hırsızların hedefi oldu.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR, CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri olay yerine geldi. Yapılan kontrolde M.Y. ve E.G. isimli şahıslar çaldıkları eşyalar ile birlikte olay yerinde suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızların çaldıkların üzerine giydikleri belirlendi. Yakalanan şüpheliler "iş yerinden ve kurumdan hırsızlık" suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER