Sultangazi'de iş merkezinde patlama.

Yaşanan patlama sonrası binayı dumanlar kaplarken çalışanlar ise panik içinde sokağa döküldü.

Haber/ Hasan Tik

Olay sabah saat 11.00 sıralarında Sultangazi Uğurmumcu mahallesi Atatürk bulvarı üzerinde bulunan bir iş merkezinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre yaklaşık 5 yüz işçinin çalıştığı ve tamamı tekstil işletmesi olan 7 katlı iş merkezinde sabah saatlerinde kesilen elektrik yaklaşık yarım saat sonra tekrar geldiği esnada binanın giriş katında bulunan elektrik panolarında peş peşe 2 şiddetli patlama yaşandı.

Yaşanan patlamanın ardından iş merkezindeki katları tamamen dumanlar kaplarken çalışanlar panik halinde binayı boşaltarak kendilerini dışarıya attılar. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken bazı çalışanların yoğun dumandan kaçışma esnasında hafif şekilde etkilendiği ve aynı patlamanın benzerinin yaklaşık 3 sene öncede yaşandığı öğrenildi.

İtfaiye ekipleri tutuşan kablolar nedeni ile binayı kaplayan dumanın tehlikeli ve sağlık problemlerine neden olabileceği konusunda uyarılarda bulunarak kimsenin duman tahliyesi gerçekleşene kadar içeriye girmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2021, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER