Başkan Yunus Bekret Güven Tazeledi

Sultangazi'nin aktif sivil toplum kuruluşlarından olan Ahmed-i Xani derneği 4. olağan kongresini gerçekleştirdi.

Merkezi Sultangazi'de bulunan dernek merkezinde gerçekleştirilen kongrede birlik ve beraberlik mesajları verilirken mevcut başkan Yunus Bekret bir kez daha tek aday olarak girdiği seçimde tüm delegelerin oylarını alarak yeniden dernek başkanlığına layık görüldü.

Kongreye Ağrı Konfederasyon Başkanı Mustafa Acar, Ağrı Dernekleri federasyon Başkanı Osman Dinçer, Marmara bölge Ağrı Dernekleri federasyonu Başkanı Mirza Mehmet Taşdemir, İstanbul'da aktif olarak faaliyet gösteren Diyadin Der Başkanı Nizamettin Bakir, Çiçeği burnunda Dol/Der. Dolaklı köyü derneği Başkanı Aydın Sarıboğa ve bir çok sivil toplum kuruluşları ile beraber Başkan ve kıymetli yöneticileri yazar Sn. Nihat Gültekin, Ağrıyaşam imtiyaz sahibi Zeki Ertogan Xanî'ye gönül veren milletimizin katılımı ile gerçekleşti. Kongrede ayrıca sinevizyon gösterisi sunulup bölgenin yöresel yemeği misafirlere ikram edilirken yine yöresel dengbej sanatçılarda okudukları şiirlerle eserler ile adeta misafirlerin kulaklarının pasını sildi.

Plaket aldık

Dernek başkanı Yunus Bekret başkanımız Sultangazi'de yapmış olduğumuz haberlerimiz ve Ahmed-i Xani derneğinin düzenlediği tüm programları gündeme getirip elimizden geldiğince kamu oyuna duyurmamız münasebeti ile MERCEK TV olarak şahsımıza birde plaket takdim etti kendisine ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyor ve yeni yönetimi ile bundan sonrada daha evvel olduğu gibi görevlerinde başarılar diliyorum.

Haber/ Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2021, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER