Hamgurger'in Yeni Adı BURGERLINE İlk Şubesi İle Hizmete Girdi

Sultangazi'nin Yerli Burgeri BURGERLINE Habibler'de Görkemli Bir Tören İle Hizmete Girdi

Sultangazi'nin tanınmış marka ve isimlerinden Başaran Catering Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Memiş ve kardeşlerinin birlikte işletmeciliğini yaptıkları BURGERLINE ilk şubesi ile Habibler mahallesinde dün görkemli bir açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.


Sultangazi'nin tanınmış isimlerinin ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış merasimi siyaset ve iş dünyasınıda bir araya getirdi. Atörenine Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu ,MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Gerger Dernekler Federasyonu (ADIGERFED) Başkanı Av. Ali Acar, Kahte Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Arslan, Adıyaman Dernekler Federasyonu  Başkan Yardımcısı Bekir Akgül, UTEP Genel Başkanı Sami Bektaş, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, ASİAD  Başkanı Mehmet Doğan, TÜRDEF Genel Başkanı Mevlüt Kandemir,  Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Draksu Dernek Başkanı Ahmet Alak, Adıyaman Gönüllüleri Başkanı Nihat Yılancı, GADER Başkan Yardımcısı Bahri Yılmaz, Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Ramazan Yıldırım, Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık, AKYAD Başkan Vekili Ahmet Süt, İTO Başkan Adayı Murat Kalsın, Sultangazi Galericiler Dernek Başkanı Mustafa Tosun, 50. Yıl Mahallesi Muhtarı Emrullah Özdemir, iş dünyasının tanınmış isimleri ile çok sayıda davetli katıldı.


Açılışta konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Meclisi İmar Komisyon Başkanı ve Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Harita ve Kadastro Mühendisi Mehmet Yiğit İlçenin gelişmesi, ekonomik açıdan kalkınması için yapılan yatırımların, açılan işletmelerin oldukça önemli olduğunun, ilçe ekonomisine katkı sağladığının altını çizerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Protokol üyelerinin hayırlı olsun dileklerinde bulundukları konuşmaların ardından açılış kurdelesini birlikte kestiler. Açılış töreninin ardından işletmeyi gezen katılımcılar; işletmenin konsepti, ürünlerin kalitesi ve lezzetine tam not verdiler. İkramlar eşliğinde uzun süre sohbet eden katılımcılar Ahmet Memiş ve kardeşlerine  hayırlı olsun dileklerini iletirken Allah’tan bol ve bereketli kazançlar niyaz ettiler.

Ahmet Memiş, Burger Line’nin hedefi  Türkiye markası olmak

Gün boyu süren açılış töreninde bir teşekkür açıklamasında bulunan Ahmet Memiş, Uzun süredir gıda sektöründe faaliyet gösterdiklerini ve Başaran Catering’in bölgede güvenilir bir marka haline geldiğini ifade etti. Memiş, ‘ Bu gün yeni yatırımımız olan Burger Line’nin merkez şubesini açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu günde bizleri yalnız bırakmayan bütün katılımcılara canı gönülden teşekkür ediyoruz. Burger Line olarak hedeflerimiz büyük. Yakın zamanda şube ve bayiliklerimizle ülkenin her ilinde olmayı hedefliyoruz. Bir Türkiye markasının doğuşuna şahitlik ediyoruz. İnşallah hedefimize yakın zamanda ulaşırız’ dedi.

Habibler Mahallesi Eski Edirne Asfaltı No: 1045 adresinde hizmetinizde.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2022, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER