Anatolia Lounge Cafe'ye Görkemli Açılış

Haftasonu gerçekleşen görkemli açılış töreni ile kapılarını müşterilerine açan Anatolia Lounge Cafe Sultangazi'nin tanınmış simalarını bir araya getirdi.

Anatolia Lounge Cafe'ye Görkemli Açılış

Mehmet ve Vahap Mulhan kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı Anatolia Lounge Cafe haftasonu düzenlenen göz kamaştırıcı organizasyon ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'unda katıldığı açılış töreni aynı zamanda Sultangazi'nin iş dünyasına ve siyasetine yön veren isimleride bir araya getirdi.

50. Yıl Mahallesi B. Caddesi No:2 adresinde hizmete açılan Anatolia Lounge Cafe, modern ve huzurlu ortamıyla Sultangazililerin buluşma noktası olmayı hedeflerken, Açılış törenine Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, BBP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yeşilkaya Adıyaman Gergerliler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar, meclis üyeleri, muhtarlar, sanatçılar, STK temsilcileri, iş adamları ve Mulhan ailesinin dostları ile akrabaları katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletmeyi gezen davetliler, mekanın konseptine ikramlara, kalite ve lezzetlerine ise tam not verdiler.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2022, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER