Sultangazi'de hırsızlar internet kablolarını çaldılar.

Çalınan kablolar nedeni ile internetsiz kalan vatandaşlar duruma tepki gösterdiler.

Olay önceki Habibler mahallesi 2721/1 sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre sabah uyandıklarında evlerinde internet olmadığını fark eden vatandaşlar sokaklarında bulunan kabloların çalındığını fark ettiler daha öncede aynı şekilde kablolar çalınmıştı diyen vatandaşlar duruma tepki gösterdiler.

Mahalle sakinlerinden Yakup Gül, "Burada 2 ayda bir internet kablolarını kesip çalıyorlar buraya güvenlik kamerası takıp kontrol etseler belki hırsızlar yakalanır çünkü öğrencilerimiz hep internetsiz kalıyorlar" dedi.

Sakine Yıldız, ise "Bu 2. seferdir aynı şeyi yaşıyoruz ve bizim internetimiz yok yakında okullar açılacak ancak biz yine internetsiz kaldık bu olayın olmaması gerekir bu duruma bir çözüm bulunması lazım bu gibi şeylerin mahallemizde olmasını istemiyoruz korkuyoruz bugün bunu yapan yarın evimizede girer kala kala internet kablolarınamı kaldınız çocuklarımız evde internete girecek ve okullar açılacak ancak internet yok bu duruma üzülüyoruz çocuğum yurt dışında onunla bile konuşamıyorum" dedi.

Fatma Gül, ise 3. Seferdir kabloları çalıyorlar biz çözüm bulamıyoruz gece kalkıp takipte edemiyoruz dün çocuğumun ödevi vardı ödev yapmak için mahallenin diğer tarafındaki arkadaşına gitti nereye kadar böyle devam edecek zaten haftaya okullar açılacak 3 tane öğrencim var nereye gidecekler" diyerek tepki gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2021, 20:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER