Taşkın sadece seçim zamanında değil herzaman yanınızdayız.

İyi parti Sultangazi ilçe başkanı Sinan Taşkın ve ekibi Malkoçoğlu mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.

Aktif saha çalışmalarına ara vermeden devam eden İyi parti Sultangazi ilçe yönetimi başkan Sinan Taşkın öncülüğünde devam eden ziyaretler kapsamında dün Malkoçoğlu mahallesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Genel başkan Meral Akşener'in selamını ileten Taşkın, yaptığı ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinlerken bir çok konuda ise fikir alışverişinde bulunarak vatandaşların taleplerini tek tek not aldı. Yapılan ziyaretler esnasında bir esnafın, siz ve diğer siyasi partileri sadece seçim zamanında değil herzaman yanımızda görmek istiyoruz demesi üzerine Taşkın, şuan gündemde seçim yok fakat biz sizi ziyaret edip sorunlarınızı dinlemeye geldik yani sadece seçim zamanı değil herzaman yanınızdayız diye cevap verdi. Ziyaretler esnasında Suriye uyruklu bir bakkal dükkanınada giren Taşkın "Devletimiz size artık Suriye'de savaş bitti geri dönebilirsiniz dese ne yaparsınız sorusuna esnafın lafı dolandırarak istediği cevabı vermemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Yapılan ziyaretlerde başkan Taşkın'a ilçe yönetiminden Rıza Ünal, ilçe sekreteri Özlem Tekin, Esra Sinan, Aysel Şen ve parti üyeleri de eşlik ettiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2021, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER