Sultangazi'de yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Elektrikli bisiklet ile kırmızı ışıkta durmayarak ilerleyen iki kişi otomobil ile kafa kafaya çarpıştı kazada sürücü ve yanında bulunan arkadaşı yaralandı.

Sultangazi'de yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Olay sabah saat 08.20 sıralarında Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi bulvarı üzerinde meydana geldi. Daha öncede birçok defa yaşanan trafik kazaları ile halk arasında ölüm yokuşu olarak adlandırılan bölgede bu sabah saatlerinde yaşanan kazada ise yabancı uyruklu oldukları öğrenilen elektrikli bisiklet kullanıcısı Tarek S. ile yanında bulunan Muhammed S. yaralandı.

Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde elektrikli bisiklet sürücüsünün kırmızı ışık yandığı halde kural ihlali yaparak kontrolsüz bir şekilde ilerlediği ve o esnada hareket eden otomobil sürücüsü D.T ile kafa kafaya çarpışarak savruldukları an görülüyor.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edilirken yaralıların yardımına ise ilk olarak çevredeki esnaf ve sürücüler koştu. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsü Tarek. S ile yanında bulunan Muhammed. S yaralandı. Yaşanan kazanın ardından trafik ekipleri bölgede trafiğin akışını sağlamak için tedbir alırken yaralılar ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2021, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER