Sultangazi'li gazeteciye büyük destek.

Maganda kurşunu ile hayatını kaybeden acılı babaya bir destekte Sultangazi'li işadamından.

Türkiye’de son yıllarda artan bireysel silahlanma, silahlı şiddet ve maganda terörüne karşın  ''Bireysel Silahlanmaya Hayır'' adında bir platform kuran Sultangazili gazeteci Bülent Çavuş'un hazırladığı çalışma Sultangazi'de dev dijital ekranda yayınlanmaya başladı.

Sultangazi 15 Temmuz Demokrasi Ve Şehitler Meydanı yanında bulunan ADL Park Avm' nin dev dijital ekranında "Bireysel Silahlanmaya Hayır" Platformu tarafından hazırlanan Çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın görseli yayınlanmaya başladı. 
ADL GYO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Güngör ve Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş'un ortak olarak başlattıkları sosyal proje olan ''Bireysel Silahlanmaya Hayır'' görseli ADL Park Avm'nin  dev dijital ekranında vatandaşlar tarafında yoğun ilgi gördü.

Sultangazi’de maganda kurşunu ile vurulduktan sonra, 2 yıl 11 Gün boyunca sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş için "Bireysel silahlanmaya hayır" projesini hayata geçiren Gazeteci Bülent Çavuş, Sosyal Proje Kapsamında Başlattığı Kampanyalara  her gün bir yenisini ekliyor.

Siyaset ve Sanat Dünyasına "Bireysel silahlanmaya hayır" videosu çektirip yayınlıyan Bülent Çavuş, geçen yılda 50 bin maske yaptırıp dağıtmıştı. Aynı zamanda esnafa kalem ve çakmakta dağıtan acılı baba mücadelesini ise aralıksız sürdürüyor .

Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş ''Ülkemizde her gün maganda kurşunu ile insanlar ölmeye devamı ediyor. Yasalar caydırıcı değil bu sorunun çözüm yeri ise TBMM biz 17 yaşında evladımızı toprağa verdik. Tek hedefim var birileri sesimizi duysun başka Emre’ler ölmesin çocuklar mezara değil okula gitsin diye eşim ile birlikte 4 yıldır mücadele veriyoruz. Kendi imkanlarımız ile sosyal projeler üretiyoruz artık yeter Anneler ağlamasın istiyoruz. Bu nedenlere üzerinde “Bireysel silahlanmaya hayır” yazan  maske, kalem ve çakmak dağıttık son olarakta  bizler gibi silaha karşı olan iş insanı sayın Adil Güngör tarafında yapılan Sultangazi'nin en merkezi noktasında bulunan ADL Park AVM'nin dev dijital ekranında herkes görsün ve bilinçlensin diye  ''Çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın'' çalışmamız yayınlanmaya başladı. 

Sizlerin Aracılığı ile  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 39 ilçe belediye başkanına çağrı yapmak istyorum lütfen sizlerde bu sosyal projelere destek olun ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2021, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER