BAŞKAN ALTAN: “BU ÖDÜL SULTANGAZİ’NİN, TEŞEKKÜRLER SULTANGAZİ!”

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, partiye en fazla üye yapan ilçeler sıralamasında ikinci sırada yer aldıklarını belirterek, “Bu ödül Sultangazi’nin” diyerek Sultangazi halkına teşekkür etti. 

BAŞKAN ALTAN: “BU ÖDÜL SULTANGAZİ’NİN, TEŞEKKÜRLER SULTANGAZİ!”

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı, partiye üye yapma kapsamında “ödüllü üye kampanyası” başlattı. Kampanyaya en çok ilgi gösterenler arasında ikinci sırada ise Sultangazi ilçesi yer aldı. Partiye en çok üye yapan ikinci ilçe olan Sultangazi’nin Gelecek Partili İlçe Başkanı Ramazan Altan ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“EN FAZLA ÜYE YAPAN İLÇELER SIRALAMASINDA İKİNCİ OLDUK”
“Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı olarak, il başkanlığımızın başlattığı ödüllü üye kampanyasında, en fazla üye yapan ilçeler sıralamasında ikinci olduk. Ayrıca dört yöneticimiz de Yargıtay onaylı, şahıs bazındaki kategoride plakete layık görüldüler.”
“HEDEFİMİZİ 10 BİN YENİ ÜYE OLARAK BELİRLEDİK”
“Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun elinden plaketleri alırken, Genel Başkanımıza başarı çıtasını yükseltme sözü verdik. 1'ler olarak başladığımız ‘Gelecek’ yolunda ilçe olarak binlere ulaştık. Hedefimizi en kısa sürede 10 bin yeni üye olarak belirledik”
“SULTANGAZİ HALKINA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
“Bu ödülü almamızda büyük emek sarf eden teşkilatımızın tüm kademelerine, 50’şer üye kazandıran Kadın Kolları Başkanımız Yıldız Karabulut Hanıma, İlçe Başkan Yardımcılarımız Gülay Süzgenli Hanıma, Abdulmuttalip Usluoğlu Beye ve Yunus Emre Mahalle Başkanımız Muhbettin Evin Bey ile birlikte tüm teşkilatımıza, partimize gönül veren binlerce Sultangazi halkına gönülden şükranlarımı sunuyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER