Başkan Dursun ve Murat Kurum, Vatandaşlar ile bir araya geldi 

Murat Kurum: "Mevcut İBB yönetimi İstanbul’un kaynaklarını kendi geleceği için harcıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum, bugun seçim çalışmaları kapsamında Sultangazililer ile bir araya geldi. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile birlikte seçim otobüsüne binip ilçeyi gezen Kurum'a Sultangazi'li vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 15 Temmuz Demokrasi Ve Şehitler Meydanında vatandaşlara seslenen Kurum, İBB yönetiminin Sultangazi’ye son 5 yılda bir çivi bile çakmadığını ifade eden Kurum, "İş bilmez mevcut İBB yönetimi İstanbul’un kaynaklarını kendi geleceği için harcıyor. İstanbulluların sorunlarını çözmek bir yana kendi partisini dizayn etmek için 80 ilde miting miting geziyor. Balya balya paralarla fotoğraf veriyorlar" dedi. Ekrem İmamoğlu’nun mal beyanını eksik sunduğunu belirterek bu duruma tepki gösteren Kurum, "Bunlar iş bilmez. Bunlar liyakatsiz, beceriksiz. Mal beyanından sonra 1,5 milyar TL’lik malı ortaya çıktı. Sen malını İstanbul’dan niye saklıyorsun? Mal beyanında niye vermiyorsun" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Sultangazi’de seçim otobüsünden halka seslendi. İBB yönetiminin Sultangazi’de son 5 yılda bir çivi bile çakmadığını ifade eden Kurum, "Sultangazi’ye hiçbir iş yapmadılar.
 
Hiçbir hizmet yapmadılar.

 Kardeşlerimizin hayallerini yıktılar. Beklentilerini karşılamadılar. Bu da yetmezmiş gibi bizim projelerimizi eleştiriyorlar. İş bilmez mevcut İBB yönetimi İstanbul’un kaynaklarını kendi geleceği için harcıyor. İstanbul’un emeğini, alın terini görmezden geliyorlar. İstanbulluların sorunlarını çözmek bir yana kendi partisini dizayn etmek için 80 ilde miting miting geziyor. Balya balya paralarla fotoğraf veriyorlar. Bu balya balya paraların hesabını soracak mıyız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 06:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER