Sultangazi'li Muhtarların Mazbata Sevinci

Ramazan bayramı nedeni ile resmi tatil engeline takılan çiçeği burnunda muhtarlar bugün mazbatalarını alarak resmen göreve başladılar.

31 Mart yerel seçimleri sonrası toplam 15 mahallesi bulunan Sultangazi'de 8 mahallede muhtar değişikliği yaşanırken 7 mahallede ise mevcut muhtarlar yeniden seçilerek göreve devam edecek. Beklediği oyu alamayarak deyimi yerindeyse seçimi kaybeden muhtar adayları üzülmüş olsada kazanan çiçeği burnunda muhtarlar ise geçtiğimiz Ramazan bayramını buruk bir şekilde geçirdiler. Bayram tatili öncesi mazbatalarını alarak göreve başlamayı ümit eden muhtarlar resmi tatil sürecine takılınca geçte olsa bugün hak ettikleri mazbatalarını aldılar.

İlçe seçim kurulu tarafından aranarak davet edilen muhtarlar bugün Sabri Ülker okulunda kurulan geçici seçim kurulunda bir araya gelerek mazbatalarını teslim aldılar. Muhtarların bu mutlu anına eşlik etmek isteyen azaları ve sevenleri kendilerini yalnız bırakmaz iken özellikle ilk defa göreve başlayacak olan muhtarların sevinçleri adeta gözlerinden okunuyordu.

Peki hangi mahallede kim muhtar oldu ?

Sultangazi'de 5 yıl boyunca göreve layık görülerek mahallesine hizmet edecek olan muhtarların listesini Mercek Tv olarak sizler için bir araya getirdik. Buna göre yeni dönemde 5 yıl boyunca hizmet verecek muhtarların listesi şu şekilde oluşmakta.

1. Merkez Habibler mahallesi
HAKAN TAŞÇI 

2. Eski Habibler mahallesi 
YAŞAR KARAÇAM 

3. Yayla mahallesi
ALAADDİN TOPÇU 

4. Malkoçoğlu mahallesi 
ALİ ERZEN

5. İsmetpaşa mahallesi 
İSMAİL KARCIOĞLU

6. Sultançiftliği mahallesi 
UĞUR KÖYLÜ 

7. Cebeci mahallesi 
İBRAHİM DEMİR

8. Uğurmumcu mahallesi 
DERYA ACAR

9. Cumhuriyet mahallesi 
ÇİĞDEM ÖZKAN

10. 50. Yıl mahallesi 
EMRULLAH ÖZDEMİR

11. 75. Yıl mahallesi 
ALİ YÜKSEK 

12. Zübeyde Hanım mahallesi 
EYYÜP BULUT

13. Yunusemre mahallesi 
YASEMİN GÜNGÖR

14. Esentepe mahallesi 
HACI BAYTEMUR

15. Gazi mahallesi
ÜMİT DOĞAN

Mercek Tv olarak seçimleri kazanarak mevcut görevine devam eden ve ilk defa seçimleri kazanan muhtarlarımızı tebrik eder görevlerinde başarılar dileriz.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 21:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER