Başkan Dursun'a Sultangazi'li Vatandaşlardan Tam Destek

Ramazan çadırını ziyaret eden Sultangazi belediye başkanı ve başkan adayı Abdurrahman Dursun'a vatandaşlar  yoğun ilgi gösterip destek mesajları verdiler.

Sultangazi belediyesi tarafından her yıl etkinlik alanında kurulan ve her yöreye ait memleketlerin ve STK'ların standının bulunduğu, bununla beraber çeşitli kültürel etkinliklerin gerçekleştirildiği Ramazan çadırı bu yılda  Ramazan ayında Sultangazi'li vatandaşları ağırlamaya başladı. Bu yıl alışılmışın dışında farklı bir konsept ve dizayn ile dikkat çeken etkinlik alanı daha ilk gününden Sultangazi'li vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Ramazan ayının ilk iftarının açılmasının ardından Ramazan çadırını ziyaret eden Sultangazi belediye başkanı ve başkan adayı Av. Abdurrahman Dursun, tüm memleketlere ve STK'lara ait standları ziyaret ederek misafir oldu. Vatandaşlar ile sohbet eden Dursun'un burada yoğun ilgi görmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Başkan Dursun, ile hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmeyen vatandaşlar, 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha kendisini belediye başkanı yapmak için tam destek verdiklerini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER