Yeşilay Sultangazi'de Bayrak Değişimi Yeni Başkan Mukaddes Kofko

8 Mart Dünya kadınlar gününde gerçekleşen bayrak değişimi ile Yeşilay Sultangazi şubesinin yeni başkanı Mukaddes Kofko oldu.

Yeşilay Sultangazi şubesinin bir süredir başkanlık görevini yürüterek yoğun iş temposuna rağmen bir çok başarılı çalışmaya imza atmayı başaran Bedia Yıldız, kadınlar için önemli bir gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde görevini Mukaddes Kofko'ya devretti. Kadınlar gününde bir kadından bir başka kadına geçen başkanlık görevinin kadınlar için önemli olan bugüne denk gelmesi ile kahvaltılı ortamda gerçekleşen programın ilk konuklarıda hali ile Sultangazi'de faaliyet gösteren kadın STK temsilcileri oldu.

Kahvaltı sonrası gerçekleşen devir tesliminde görevi devir alan yeni baksan Mukaddes Kofko, önceki başkan Bedia Yıldız' a özel olarak hazırlattığı plaketi taktım ederek kendisine görevi boyunca yapmış olduğu başarılı çalışmalar nedeni ile teşekkür ederek bundan sonraki hayatında ise başarılar diledi. Kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştiren onceki başkan Bedia Yıldız, ''Kıymetli başkanlarımız hepiniz hoş geldiniz. Bugün çok önemli bir gün. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve 1-7 Mart Yeşilay haftası. Yeşilay denilince aklımıza gelen ilk konu temiz hava demek, bağımsız bir dünya demek, sosyal medya sigara, alkol. Bunların hepsini zaten az çok biliyoruz. Bizlerde Yeşilay haftası olarak okullarda seminerler verdik, ziyaretlerde bulunduk, gereken bilgilendirmeleri yaptık. Bugün burada olmamızın sebebi ise çok kıymetli Mukaddes başkanıma görevi devir teslim yapacağız. Ancak herzaman yanında olacağım elimden geldiğince" şeklinde konuştu.

Gerçekleşen devir teslim törenin ardından yeni başkan Mukaddes Kofko, Bedia Yıldız'a plaket takdim ederek hizmetlerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Program toplu halde çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Haber: Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2024, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER