Başkan Yasin Kul Gazeteciler Gününü Kutladı.

10 Ocak Gazeteciler Gününü Unutmayan Başkan Yasin Kul'dan Kahvaltı İkramı

Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanlığı, ilçe başkanı Yasin Kul öncülüğünde 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeni ile düzenlediği kahvaltılı programda, Sultangazi'de faaliyet gösteren basın mensuplarını ağırladı. Programa Yeniden Refah Partisi İstanbul il başkan yardımcısı ve halkla ilişkiler birim başkanı Recep Erol'un yanı sıra, ilçe yönetimi de katıldı. Kahvaltı ikramının ardından kısa bir konuşma yapan Kul, "Öncelikle Selamın aleyküm hepinize teşekkür ediyorum programımıza katılımınızdan dolayı, 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle bu programı gerçekleştirdik. Evet farkındayız biraz geciktik ancak, programlarımızın yoğunluğu nedeni ile bu gecikme oluştu. Bu nedenle her birinize teşekkür ediyor ve gecikmeden dolayı özür diliyorum. Sultangazi'mizin yerel basını adaleti, hakkı ve hakikati göz önünde bulunduran yayıncılık anlayışı ile bu programları yapıyorsunuz.

Bundan dolayı sizleri tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum çünkü, adaletli bir şekilde kaleminizi ve yayıncılık anlayışınızı kullandığınız için. Yeniden Refah Partisi olarak yerel medyamıza çok önem veriyoruz. Maalesef Sultangazi'mizde iktidarda olan parti, daha doğrusu belediye, yerel meydamıza bu kadar önem vermiyor bunuda gözlemlemekdeyiz. Yeniden Refah Partisi iktidarında Allah'ın izniyle, Sultangazi'mizde yerel medyamıza özellikle önem vereceğiz. Çünkü yerel medyamız halkın nabzını tutan, varsa sahada sıkıntı ve problem bunları gündeme getiren, ve taşıyan kurumlardır. Bu kurumlarda inşaallah daha faydalı, daha güzel, daha ilerici düşünceye sahip çalışmalar nasıl yapabiliriz bunlarında planını gerçekleştirmekteyiz. Millli görüş iktidarında Allah'ın izni ile bunlarıda sağlayacağız" ifadelerine yer verdi.

Başkan Kul, konuşmasının ardından sözü Yeniden Refah Partisi İstanbul il başkan yardımcısı ve halkla ilişkiler birim başkanı Recep Erol'a bıraktı. Erol ise, Yeniden Refah Partisi iktidarında hayata geçirecekleri projeler ve çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verirken bir yandan da gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Program sonunda başkan Yasin Kul gazetecilere hediye takdim ederken son olarak ise hatıra fotoğrafları çekildi.

Mercek Tv olarak, bir dönem birlikte canlı yayın programları yaparak gündemi değerlendirdiğimiz kıymetli arkadaşım Yasin Kul'a ve yönetimine, bizleri bu önemli günde onure ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2023, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER