Başkan Yasin Kul Muhtarlar ve Gazetecileri İftar Sofrasında Ağırladı.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı Yasin Kul, ilçe merkezinde düzenlediği iftar programında Sultangazi'li muhtarlar ve Gazetecileri ağırladı.

Başkan Yasin Kul Muhtarlar ve Gazetecileri İftar Sofrasında Ağırladı.

18 Aralık'ta yapılan kongrenin ardından ilçe başkanlığı görevine resmen başlayan Kul, oluşturduğu yönetim kadrosu ile birlikte alışılmışın dışında ve gösterdiği olağanüstü çalışma performansı ile dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Önceki akşam ilçe başkanlığı binasında düzenlediği iftar sofrasında Sultangazi'li muhtarlar ve Gazetecileri ağırlayan Kul, yemek sonrasında bir jest yaparak Sultangazi'de yürüttükleri başarılı çalışmaları nedeni ile Muhtarlara ve Gazetecilere birer plaket takdiminde bulunarak onure etti.

Düzenlenen iftar programına Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hayri Ayyıldız, Esentepe mahallesi muhtarı ve Sultangazi muhtarlar derneği başkanı Haydar Polat, Cebeci mahallesi muhtarı Muhammet Ayşan, İsmetpaşa mahallesi muhtarı İsmail Karcıoğlu, Sultangazi'nin tek kadın muhtarı olan Cumhuriyet mahallesi muhtarı Çiğdem Özkan, Habibler mahallesi muhtarı Sabri Kaya ile Sultangazi'li vatandaşların doğru ve gerçek habere ulaşması için emek harcayan basın emekçileri ile parti yönetimi katıldı.

Başkan Yasin Kul ve ekibine misafirperver likleri ve ikramlarından ötürü teşekkür ederiz.

Hasan Tik
İHA Sultangazi muhabiri
Mercek Tv kurucusu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER