Çakıldere köyü derneğinde bayrak değişimi.

Çakıldere derneğinde yeni başkan Ensar Avşar oldu.

4. sü düzenlenen olağanüstü genel kurulda ipi göğüsleyen başkan Ensar Avşar köyüne hizmet etmek için kolları sıvadı.

Ardahan ili Göle ilçesi Çakıldere (Orakilise) köyü derneği 4. Olağan genel kurulu haftasonu dernek merkezinde gerçekleştirildi. Çok sayıda köylünün hazır bulunduğu genel kurulda mevcut başkan Nihat Yıldırım görevi Ensar Avşar'a devretti. Programın açılış konuşması ve sunumunu bir önceki dönem dernek başkanı Baran Çelik, gerçekleştirdi. Açılış konuşmasında köylülere hitap eden Çelik, "kıymetli köylülerimiz, kıymetli hazirun, kıymetli divanımız hepiniz 4.sü düzenlenen olağanüstü genel kurul toplantımıza hoş geldiniz. Programımız açılış ve yoklama, divan seçimi, yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunması, kesin hesap raporlarının okunması, yönetim ve denetleme kurulunun ibranamesi, tahmini bütçenin okunması ve onanması, seçimin yapılması, dilek ve temenninin ardından kapanış olarak gerçekleşeceğini belirtti.

Bayrağı yeni başkan Ensar Avşar'a devreden Nihat Yıldırım, yaptığı konuşmada "Değerli arkadaşlarım kıymetli köylülerim, değerli divan 2017 yılından bu yana derneğimizin kurucu üyesi ve 3. dönem dernek başkanı olarak 2 yıl görev yaptım. Görevimiz süresince yanımızda olan veya olamayan, gelen veya gelemeyen, yardımı olup olamayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Görevimi onurla ve gururla yaptım. Gerekirse bir daha dernek başkanlığını yaparım köyüm adına. Çok teşekkür ederim herkese" ifadelerine yer verdi.

Ardından kısa bir bir konuşma yapan yeni başkan Ensar Avşar ise "Çıkmış olduğumuz bu yolda Cenab-ı Hak bizleri utandırmasın. Nihat başkanıma ve yönetimine, hizmetleri ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum hoş geldiniz" dedi. Yönetimi kurulu kadrosunuda açıklayan Avşar, "Başkan olarak Ensar Avşar, başkan yardımcısı Gökhan Kaya, Sercan Yıldırım, genel sekreterimiz Orkut Özkan Hoş, sayman Volkan Kara, Yılmaz Hoş, Emrah Çelik, Yasin Kara, Fikret Koçak. Yönetim asıl Tanju Çelik, Serkan Kaya, Selçuk Kara, Bedrettin Yılmaz. Yönetim yedek, Nihat Yıldırım, Baran Çelik, Doğan Kaya, Aykut Kaya, Serkan Koçak. Denetleme Şahin Çetin, Sinan Yıldırım, Cihan Kara, Tanju Kara, Saim Koçak. Denetleme yedek Haydar İzci, Gökhan Yıldırım, Onur Çelik, Ersin Polat, Topçu Çetin. Kadın kolları başkanı Yurdan Hoş, Helin Avşar, Bingüzel Kara, Kader Hoş'tan oluştuğunu ifade etti.

Ardından tek aday olarak gerçekleşen genel kurulda Ensar Avşar Çakıldere (Orakilise) köyü derneğinin 4. dönem başkanı seçilerek görevi önceki dönem başkanı Nihat Yıldırım'dan devir aldı. Kongre sonunda başkanlar bir birlerini tebrik edip başarılar dilediler ve hatıra fotoğrafı çektirdler. Bizde Mercek Tv olarak kıymetli hensehrilerimizi tebrik ediyor, yeni başkan Ensar Avşar ve yönetimine başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2023, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER