Ramazan Altan; Teşekkürler Sultangazi 

Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı Ramazan Altan 2. Tura kalması ön görülen oy kullanma süreci ile ilgili açıklamada bulunarak "Daha buyuk gayret ile çalışacağız Teşekkürler Sultangazi" ifadelerini kullandı.

Ramazan Altan; Teşekkürler Sultangazi 

14 Mayıs Genel Seçim sonuçları başta Sultangazi ilçemiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olsun.
Uhulet ve sükunetle sürecin sona ermesi en büyük memnuniyetimiz oldu. Elbette siyasette elde edilen sonuçları siyasiler ve yerel yöneticiler kendi partileri açısından değerlendirip ona göre bir yol haritası belirleyecektir.
Bundan sonra Millet İttifakı milletvekillerimizle artık Sultangazi, Meclis'te daha güçlü bir şekilde  temsil edilecektir.


Seçim sürecinde çok uyumlu bir şekilde çalıştığımız başta CHP Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz olmak üzere Millet İttifakı partilerinin İlçe Başkanlarına, yöneticilerine, üyelerine ve İlçe Kaymakamımıza, sağduyulu siyaset yapan tüm parti yöneticilerine, İlçe Seçim Kuruluna, bizlere kapılarını açan STK temsilcilerine, iş insanlarına, oy kullanarak demokrasimize katkı sunan tüm seçmenlerimize, siyasi cesaretlerini ortaya koyarak ilçemizden bağımsız milletvekili adayı olan Ömer GÖNÜLTAŞ ve Murat KÖPRÜCÜ'ye, Emniyet mensuplarımıza, adını sayamadığım tüm Sultangazili kardeşlerime gönülden teşekkür ederim. Yeniden sağduyunun hakim olacağı 
28 MAYIS 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ'nin şimdiden ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.

Ramazan ALTAN
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkani

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2023, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER