Çatalzeytinliler birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu.

Sultangazi'de faaliyet gösteren Çatalzeytin’liler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi dernek merkezinde düzenlediği çevre köy dernekleri ve muhtarları ile kahvaltı sofrasında buluştu.

Yaklaşık 2 yıldır pandemi süreci nedeni ile bir araya gelemeyen Çatalzeytinliler ve çevre köylüler düzenlenen kahvaltı programı ile yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken bundan böyle daha sık bir araya gelerek Çatalzeytin ve çevre köylerinin daha güzel ve yaşanılabilir hale gelmesi için karar aldılar. Düzenlenen programa Sultangazi CHP Meclis Üyesi Av. Mithat Çelik, KAS-DER Sultangazi Başkanı Sadık Arslan, Cebeci Eski Muhtarı Zeki Yıldız, Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, Malkoçoğlu Mahallesi Muhtarı Ali Erzen, Çatalzeytin spor Kulübü Başkanı Uçar Özcan, Sultangazi Çatalzeytin’liler Dernek Başkanı Mehmet Ünal ve Köy dernek Başkanları katıldı.

Sultangazi Çatalzeytin’liler Dernek Başkanı Mehmet Ünal; yaptığı açıklamada "Programımızın gündemi köy derneklerimiz ile yapacağımız işlerde birlikte karar vermek, birlik, beraberlik ve bütünlüğümüzü korumak, bir yere gittiğimizde tek başımıza değilde 18 köy derneği ile birlikte ilçemizin ve köylerimizin sorunlarını çözmek idi. Katılım çok güzel ve yoğun idi bu nedenle   ben katılımcılara ve siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2022, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER