Diyetisyen Kübra Nur Kılıçer Sultangazi'de Açıldı.

Sağlıklı beslenme ve diyetisyen kliniği olarak hizmet vermeye başlayan Kübra Nur Kılıçer diyetisyen kliniği kapılarını Sultangazi halkına açtı.

Haftasonu gerçekleşen açılışa Sultangazi siyaseti damga vurdu. Kendiside siyasetçi olan Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı Yasin Kul'un yardımcılığı görevini yürüten ilçenin önemli isimlerinden Mesut Kılıçer'in kızı Kübra Nur Kılıçer tarafından kurulan kliniğin açılışında Sultangazi belediye başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı Yasin Kul, İBB meclisi hukuk komisyonu üyesi ve CHP Sultangazi grup başkan vekili Av. Mithat Çelik, MHP Sultangazi ilçe başkanı Yusuf Özel ile Karcan Beton sahibi işadamı Ercan Karabayır gibi önemli isimler katıldı.

Açılış öncesi bir süre sohbet eden siyasiler her nekadar açılış programına katılmış olsalar dahi siyaset yapmadan duramadılar. Çay ve sohbet eşliğinde süren sohbetin ana konusu ise yine Sultangazi'nin sorunları oldu. Ardından ise okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve edilen duaların ardından açılış törenine geçildi. Alanın dar olması nedeni ile kurdela kesimini Sultangazi belediye başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile işletme sahibi Kübra Nur Kılıçer birlikte yaptılar. Kurdela kesimine geçmeden önce bir konuşma yapan başkan Av. Abdurrahman Dursun, "Hayırlı uğurlu olsun, inşaallah bol bol kilolu müşterileri görsün, Sultangazi'ye ve kendisine de uğur getirsin diyerek Ya Allah Bismillah deyip açılış kurdelesini kesti.

Sultangazi'ye yeni bir soluk getirecek olan işletme sahibi Kübra Nur Kılıçer ise verdiği bilgide "2020 senesinde diyetisyenlikten mezun oldum, kısa bir süre tıp merkezinde çalıştım, daha sonra catering firmasında çalıştım, biraz ara verdikten sonra da kendi ofisimi açtım. Açılışa belediye başkanımız Av. Abdurrahman Dursun'da geldi. Onun yanında diğer siyasiler de geldiler. Hepsine buradan çok çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Sultangazi basını olarak bizde Kübra Nur Kılıçer hanıma kurmuş olduğu kliniğin hayırlar getirmesini ve bereketli işlerinin olmasını temenni ediyoruz.
Detaylar haberimizin videosunda.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2022, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER