Evinin penceresinden pet şişe ile yangını söndürmeye çalıştı

Yaşadığı binanın giriş katında bulunan işyerinin alev alan bacasını söndürmek için evinin penceresinden pet şişe ile müdehale etti.

Olay önceki gün saat 17.00 sıralarında Sultangazi 75. yıl mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre 6 katlı binanın giriş katında lokanta olarak hizmet veren işyerinin dış cephesinde bulunan havalandırma bacası 3 ayrı yerden bilinmeyen neden ile bir anda tutuştu. Durumu fark eden vatandaşlar ise hemen itfaiye ekiplerine haber verdiler. Bu esnada alevleri fark eden ve aynı binanın 4. katında yaşayan bir kadının ise evinin penceresinden alevlere elindeki pet şişe ile müdehale ederek söndürmeye çalıştığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Çıkan yangına müdehale yetersiz kalınca daha sonra bir vatandaş ise yangın tüpü ile müdehale ederek alevlerin bir kısmını söndürebildi. Ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise hemen müdehale ederek çıkan yangını tamamen söndürerek soğutma çalışması yaptılar. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için ise çalışma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2021, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER