Sultanşehir Futbol Kulübü TFF Tarafından Resmen Onaylandı

Sultanşehir Futbol Kulübü TFF Tarafından Resmen Onaylandı

2013 Yılında Fetih 1453 Spor Kulübü olarak liglerde mücadele eden, Kur'an eğitimi, ilim ve kültürel çalışmalar yapan aynı zamanda diğer kulüplerden farklı bir misyon edinen Sultanşehir Futbol Kulübü, TFF tarafından resmen onaylandı.

2021/2022 sezonunda yeni ismiyle mücadele edecek olan ilçemizin takımı bu sezon U-11,U-12,U-14,U-16 ve U-18 takımlarıyla şampiyonluk yarışınada girecek.

İsmetpaşa mahallesinde küçük bir sahada çalışmalarını yapan kulübün başkanı Oğuz Erkan, verdiği bilgide. "Bu sezon ilçemizin her mahallesinde bulunan gençlere ve çocuklara ulaşmak için çok çaba harcadık. Kısıtlı imkanlarla iyi bir takım kurduk. Gençlerimiz iyi çalıştı ilçemizin en saygın takımlarından biri olma yolunda tüm sıkıntıları, imansızlıkları, ve çalışma yapabileceğimiz bir tesisimizin olmamasını bahane etmeden çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz" diye konuştu.

Sultangazi basını ve İhlas Haber Ajansı İHA temsilciliği olarak başta kıymetli kulüp başkanı Oğuz Erkan olmak üzere tüm futbolcu kardeşlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Imat kanet
Imat kanet - 3 yıl Önce

Evet

SIRADAKİ HABER