Matsan Plastik Yeni Yerinde TEM34 Tahtakale’de

Amasyalı işadamı ve 24. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Ramis Topal'a ait Matsan Politek Plastik Tutkal Firması Avcılar TEM34 Tahtakale’de hizmetlerine devam ediyor.

Matsan Plastik Yeni Yerinde TEM34 Tahtakale’de

Amasyalı işadamı ve  24. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Amasya MilletvekiliRamis Topal'a ait Matsan Politek Plastik Tutkal Firması Avcılar TEM34 Tahtakale’de hizmetlerine devam ediyor...

Matbaa, Paketleme&Ambalaj Sanayi ve yapıştırma alanlarında bünyesinde; Hotmelt, Su bazlı tutkal, Hayvansal tutkal, Dikiş Teli ve diğer çeşitleri ile müşteri isteklerini karşılarken, süreklilik ve yüksek kalite olgusunu kendi bünyesinde Ar-ge, Laboratuvar çalışmaları ile pekiştirmektedir. Bu sayede Pazarın büyük/küçük ölçekli firma ayrımı yapmadan önemli bir kısmına ulaşmış, bu alanda öncü şirketler arasında kendisine yer edinmiştir.

Uzun yıllar sektöre yön verirken; Müşteri beklentilerini her defasında, zamanında ve tam olarak karşılamak prensibi ile kuruluşundan bugüne, Misyonundan vazgeçmeden ve her geçen gün vizyonunu genişleterek yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER