Sultangazi'li Kızlar Üst Üste İkinci Defa Türkiye Şampiyonu

Sultangazimizin gururu Habibler Anadolu Lisesi öğrencisi kızlarımız Tokat'ta düzenlenen masa tenisi müsabakasından birincilik ile döndüler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı – Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2021-2022 yılı eğitim öğretim yılı okulsporları faaliyetleri kapsamında Tokat’ta düzenlenen Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Sultangazi Habibler Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye Şampiyonu oldular.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleşen Okulsporları Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası  sonrasında dereceye giren takımların kupa, madalya ve başarı belgeleri verildi.

GENÇ ERKEKLER

1.Spor Lisesi / Çorum – Türkiye Şampiyonu

2.Özel İstek Anadolu Lisesi / Yalova – Türkiye İkincisi

3.Özel Sancar Anadolu Lisesi/ İstanbul – Türkiye Üçüncüsü

4.Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Anadolu Lisesi /Kayseri- Türkiye Dördüncüsü

GENÇ KIZLAR

1.Habibler Anadolu Lisesi/ İstanbul -Türkiye Şampiyonu

2.Özel Pınar Koleji Anadolu Lisesi/Çorum – Türkiye İkincisi

3.Kocasinan 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi/ Kayseri- Türkiye Üçüncüsü

4.15 Temmuz Şehitler Spor Lisesi / Hatay – Türkiye Dördüncüsü oldular. 

Konu hakkında açıklamada bulunan Habibler Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Kemal Öznam' ''İstanbul'da yapılan il turnuvalarında bütün yaptığımız maçları 3-0 kazanarak İstanbul şampiyonu olduk. Akabinde Balıkesir'de bölge turnuvasına katıldık ve aynı şekilde yine tüm maçları 3-0 kazandık. Balıkesir'de de bölge şampiyonu olduktan sonra Türkiye şampiyonasına katıldık burada da turnuvalara listenin başından giriş yaptık ve bütün maçları yine 3-0 kazarak Türkiye şampiyonu olduk. Kızlarımız geçtiğimiz sene pandemi nedeni ile turnuvalara katılamadılar. Ancak bir önceki sene 2019-2020 eğitim öğretim yılında yine Türkiye şampiyonu olmuşlardı. İnşaallah umut ediyoruz ki düzenlenecek olan Dünya şampiyonasınada katılabiliriz. Hanım kızlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi gururlandırlar" dedi.

Sultangazi Mercek Tv olarak birincilik ile dönerek göğsümüzü kabartan kızlarımızı tebrik ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022, 22:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER