Muhtar Adayı Baytemur'a Çankırılılar'dan Büyük Destek 

Önceki akşam bir araya gelen çok sayıda dernek başkanı Esentepe mahallesi muhtar adayı Hacı Bayremur'a yerel seçimlerde destek vereceklerini ilan ettiler.

Yerel seçimlere 1hafta dan kısa süre kaldı. Siyasi adaylar ve muhtar adayları seçim yasakları başlamadan son günleri en iyi şekilde değerlendirmek ve sandıktan zafer ile çıkmak için adeta gecesini gündüzüne katıyor. Özellikle Sultangazi'de bu dönemde muhtar adaylarının fazlalığı ve sahada göstermiş oldukları performans ise dikkatlerden kaçmıyor. Haftasonu Sultangazi'de bazı muhtar adayları düzenledikleri sevgi yürüyüşü ve uzun araç konvoyları ile adeta gövde gösterisi yaparken, dernek ve STK'lar ise kendilerine güvenip yakın gördükleri adaylara desteklediklerini açıklayarak yanlarında olduklarını ilan ediyorlar. Bunun son örneği ise dün akşam saatlerinde yaşandı. Esentepe mahallesinde bulunan Çankırı'lı köy dernekleri ve Sultangazi Çankırılılar Derneği, 50. Yıl mahallesinde bulunan Baklavacı Mehrizade'de bir araya gelerek Baytemur'a destek verdiklerini ilan ettiler.

Destek açıklaması yapan dernekler ise su şekilde.
Sultangazi Çankırılılar Derneği başkanı Naci Aydoğan, Ilgaz Karataş köyü derneği başkan vekili Halil Uzun, Ilgaz Güney köyü dernek başkanı Ahmet Akküçük, Ilgaz Alibeyköy köyü dernek başkanı Cengiz Çetin, Ilgaz Alibey köyü dernek başkan yardımcısı Ramazan Çakır, Ilgaz Kavaklı köyü  dernek başkanı Ercan Bedir, Ilgaz Kayı köyü dernek başkanı Muharrem Arslan, Kamış köyü dernek başkanı Fuat Kalaycı.

Destek açıklamasının ardından Sultangazi Çankırılılar Derneği başkanı Naci Aydoğan, Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin, Akdoğan köyü dernek başkanı Hacı Konan, ve Sutepe köyü dernek başkanı Ahmet Baytemur'da birer konuşma yaparak desteklerinden ötürü Çankırı köy derneklerine teşekkürlerini ilettiler.

Haber: Hasan Tik 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER