Seyit Ateş Altan ve ekibine iadei ziyarette bulundu.

Yüz yüze eğitim ve öğretim döneminin başlamasının ardından başta Sultangazi'li öğrenciler olmak üzere herkesin sabırsızlıkla beklediği Türkiye'nin ilk özel spor lisesi olma özelliğini taşıyan Seyit Ateş Özel Spor Lisesi'de yeni döneme kapılarını açtı.

Pandemi koşulları nedeniyle protokol eşliğinde gerçekleştirilmeyen açılışın ardından Sultangazi'nin isim babası ve bölgenin kanaat önderlerinden sevilen iş adamı Seyit Ateş'e çok sayıda seveni hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Bu kapsamda iş adamı Seyit Ateş'te hayırlı olsuna gelen siyasi lider ve stk temsilcilerine iadei ziyaret turlarına başladı. Son olarak önceki gün akşam saatlerinde Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanlığını ziyaret eden Ateş burada ilçe başkanı Ramazan Altan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Açılış konuşmasını yapan Altan, "Çok kıymetli arkadaşlar, çok değerli Seyit başkanımız kendisini hep ağabey, başkan ve dost olarak gördüm bugünde ilçe başkanlığımızda Seyit Ateş ağabeyimizi Sultangazi'ye kazandırmış olduğu Spor lisesi nedeniyle iade-i ziyaretinden ötürü ağırlıyoruz, Benim Seyit abim ile ilgili çok güzel anılarım var. Arada bir bana kızsada olabilir kendisi benim büyüğümdür. Bazen anlaşamadığımız konularda olabiliyor ama kendisinin en sevdiğim özelliklerinden birisi hata da yapsanız yüzüne karşı söylediğinizde sorun yok ama hem hata yapıp hem de yalan söylerseniz manevi anlamda bedeli ağır olur ve gönül koyabiliyor. Seyit ağabeyime Sultangazi'de sosyal, kültürel, ekonomik ve insan yetiştirmede yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum ve bir kez daha hoş geldiniz diyorum Spor lisemizde ilçemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Ateş ise yaptığı konuşmada "Sayın başkanın da ifade ettiği gibi kurmuş olduğumuz Spor lisesi Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Oğlum spor anlamında doktora öğrencisi ve bu işte uzman durumuna geldi. Yine çeşitli ülkelerde futbol kulüplerine bizzat gidip inceleyerek kazanımlar elde etti. Kendisinin de talebi üzerine spor lisesi açalım dedik evet riskli bir alandı ama elhamdülillah başardık bu süreçte de Ramazan başkan ve bir çok yakın arkadaşlarım sürekli ziyaretimize geldiler bizde örfümüzün, adetimizin gereği iade-i ziyarette bulunduk. Böyle bir toplulukta yönetim kurulu toplantısında şahsımı kabul ettiğiniz için ben de spor lisemiz adına Gelecek Partisi Sultangazi ilçe teşkilatına teşekkür ediyorum sağ olun var olun" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2021, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER