Sultangazi'de rögar taştı tekstil firması sular altında kaldı

Sabah saatlerinde etkili olan yağış nedeni ile tıkanan rögardan taşan sular bir tekstil firmasını bastı binayı kötü kokular sardı

Olay sabah saat 08.30 sıralarında Uğurmumcu mahallesi 2123 sokakta yaşandı. İstanbul'da Sabah saatlerinde etkili olan yağış nedeni ile Sultangazi'de faaliyet gösteren bir tekstil firmasının büyük kısmı sular altında kaldı. Sabah saatlerinde iş başı yapmak için işyerini açan işletme sahipleri karşılaştıkları manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar. İşyerine giren işletme sahipleri ve çalışanlar 5 katlı binanın bodrum katında bulunan imalathanede makinelerin ve dikim için bekleyen malzemelerin bulunduğu alanın tamamen sular altında kaldığını gördüler.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri asansör boşluğuna ve imalathane bölümüne basan suyu tahliye etmek için çalışma başlatırken çalışanlar ise imalat için kullanılan malzemelerin zarar görmemesi için mücadele ettiler. Su içinde kalan imalathanedeki prsonelin o anlarının kameraya yansıdığı durumu ve yaşanan olayı anlatan işyeri yetkilisi '' Yağış nedeni ile taşan su önce kuyuya doluyor ardından ise asansör boşuğuna doluyor eğer bu kuyu olmasaydı iş yeri tamamen sular altında kalacaktı suyu tahliye etmek için kuyuya dalgıç motoru koydum ama yeterli olmadı'' diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2021, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER