Yayla Mahallesi'ndeki Afet Zedeler Yalnız Bırakıldılar

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, öğle saatlerinde Yayla mahalesini ziyaret ederek Cumartesi günü meydana gelen fırtına ve hortumda büyük çapta zarar gören evlerin sahipleriyle bir araya geldi.

Yayla Mahallesi'ndeki Afet Zedeler Yalnız Bırakıldılar

SULTANGAZİ BELEDİYESİ İLGİSİZ

Duygusal anların yaşandığı görüşmede afetzedeler başta Sultangazi Belediyesi olmak üzere ilgili kurumlardan yeterli derece de yardım alamadıklarını bu nedenle zor durumda kaldıklarını belirttiler.

HALK BARINAK ARIYOR

Özelikle çatıların uçması sebebiyle evdeki eşyaların yağan yağmurda kullanılamaz hale geldiğini belirten vatandaşlar, çatısız evlerde kalma imkanları olmadığı için barınma sorunu yaşadıklarını kaydettiler.

4 TANE EV KULLANILAMAZ HALDE

Altan, görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada; "Malesef mahallemizde 4 tane çok hasarlı evimiz var bazı aileler çoluk çocuk dışarda bekliyor. Eşyalarını ise komşularının ardiyelerine yerleştirmeye çalıştıklarını üzülerek gözlemledik oysaki
4 TANE EV SULTANGAZİ İÇİN 1 GÜNLÜK İŞ
Buradan iş adamlarına sesleniyorum ne olur bu ailelere yardımcı olalım kimse para pul istemiyor sadece evlerini yeniden yapabilecek inşaat malzemeleri ve ev eşyası istiyorlar yardımcı olabilecek vatandaşlarımız bize özelden yazarak afet zedelerin bilgilerini alabilirler diye konuştu.
0532 567 88 98

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2021, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER