Sultangazi'de 1 gecede onlarca aracın lastiği patladı.

Uzun zamandır kapalı olan ve yeniden aktif hale getirilen kapanlar nedeni ile çok sayıda aracın lastiği patladı.

Sultangazi'de 1 gecede onlarca aracın lastiği patladı.

Haber/ Hasan Tik

Sultangazi'de başta 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı bölgesi olmak üzere çok sayıda mahallede uzun zamandır kapalı olan kapanların yeniden aktif hale getirilmesinden habersiz olan çok sayıda sürücüye ait araçların lastikleri patladı.

Sultangazi'de birçok cadde ve sokakta trafik akışının tek yön olması ve sürücüler tarafından ihlal edilerek trafik yoğunluğuna neden olduğu gerekçesi ile uzun zaman önce sokak ve caddelerde giriş çıkışlara kapanlar yerleştirilmişti ancak zamanla hasar görerek kullanılmaz hale gelen yada pasif hale getirilen kapanlar önceki gün yeniden aktif hale getirilerek arızalı olanlar ise tamir edildi. Bu durumdan habersiz olan çok sayıda sürücü ise herzaman kullandıkları yoldan ilerlemek isteyince araçlarının lastikleri patladı.

Edinilen bilgiye göre sadece Uğurmumcu mahallesinde bulunan bir ara sokaktaki kapanın yeniden aktif hale getirilmesi nedeni ile bir günde yaklaşık 80 aracın lastikleri patladı. Bu durumu fırsat bilen lastik tamircilerinin ise sürücüleri tamirhaneye yönlendirmesi için kapanın başında bir kişiyi görevlendirdiği öğrenilirken bir esnafın ise sürücülerin dikkatli olması için "Kapan var Gelme" yazılı tabela diktiği görüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER