Sultangazi'de yan binanın çatısına düşen yaşlı adam ağır yaralandı

Yaşadığı binanın çatı katına çıkan yaşlı adam dengesini kaybedince yan binanın çatısına düşerek ağır yaralandı.

Olay saat 10.30 sıralarında Sultangazi 50. yıl mahallesi 2060 sokakta 6 katlı binanın çatı katında yaşandı. Vatandaşlardan edinilen bilgiye göre 95 yaşındaki Şahzade Tan isimli vatandaşın son günlerde ilerleyen yaşı nedeni ile gözlerinin iyi görmediği ve hafıza kaybı yaşadığı olay anında ise yaşadığı binanın çatı katına çıktığı ve bu esnada dengesini kaybederek 5 katlı yan binanın çatısına düştüğü öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaşlı adamı düştüğü yerden çıkarmak için çalışma başlatıldı. Sağlık ekiplerininde çıktıkları çatı katında yaptıkları incelemede yaşlı adamın yaralandığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıkların olma ihtimali bulunduğu öğrenildi.

Dikkatli bir şekilde itfaiye ve sağlık ekiplerince sedyeye alınan yaşlı adam halat yardımı ile sedyeye bağlandıktan sonra bulunduğu yerden merdiven yardımı ile indirildi ve hazır olarak bekletilen sağlık ekiplerine teslim edildi. Bazı vatandaşların ise olayı merakla izlediği ve cep telefonları ile kaydettiği görüldü. Ambulansa alınan yaşlı adam burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaklaşık 4 aydır Şahzade Tan'ın bakıcılığını yapan Özbekistan uyruklu kadının ise yaşlı adamın geceleri uyuyamadığını ve son zamanlarda sürekli olarak intihar edeceğini söylediği iddia edildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2021, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER