Sultangazi İttifakı Büyümeye Devam Ediyor

Sultangazi İttifakı tarafından gerçekleştirilen 4. buluşma haftasonu gerçekleştirildi.

Her biri farklı kişilerin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının 4. ayağı ise Birleşmiş Dernekler Federasyonu (BİRDEF) Başkanı Servet Öztaş'ın öncülüğünde Sultangazi'nin elit mekanlarından birisi olan Convert Lounge Cafe'de gerçekleşti. Çok sayıda davetlinin katıldığı programa okulların tatil olması ve yaz dönemine denk gelmesi neticesinde mazeret beyan ederek katılamayanlar da oldu.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Sultangazi'nin saygın iş adamlarından kanaat önderi ve ittifakın kurucularından Seyit  Ateş, '' Buluşmamızın bugün 4. sünü gerçekleştiriyoruz. Sayımızın az olmasını ben mevsime bağlıyorum. Yaz mevsimindeyiz memleketlerine giden arkadaşlarımız var. Bu ittifakın kurulmasında gerçekten büyük emek sarf eden Ömer kardeşime hepinizin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum. Bir siyasi parti ilçe başkanı olarak katılma hassasiyeti gösteren Gelecek Partisi ilçe başkanı Ramazan Altan kardeşime ve Demokrat Parti ilçe başkanı Muhsin Gündoğdu başkanıma da teşekkür ediyorum. Hayatın ne zaman ne getireceği belli olmaz bu nedenle bu tür toplantıları yapmakta ve birlikte olmakta fayda var. Ben her siyasi kanaata yakın birisiyim bana uzak olan siyasi kanaat yok. Evet bir partinin üyesiyim ancak bu nedenle diğer siyasi partileri red edecek bir lüksümde yok. Ben Sultangazi'de yaşıyorum ve Sultangazi'de nefes alıp veren herkes benim için çok kıymetlidir" dedi.

Ardından kendini tanıtarak kısa bir konuşma gerçekleştiren ve İttifakın 4. toplantısının ev sahipliğini üstlenen Birleşmiş Dernekler Federasyonu (BİRDEF) Başkanı Servet Öztaş, yaptığı konuşmada " Öncelikle katılımlarınızdan dolayı hepinize hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün Sultangazi ittifakının 4.sünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her toplantıda yeni yüzler görmek bizleri fazlası ile mutlu ediyor. Sultangazi'deki ilk komşularımızı bugün burada misafir edip ev sahipliği yapma fırsatını bana verdikleri için başkanlarıma teşekkür ediyorum. Sultangazi ittifakının kurucularından Seyit abi ve Ömer abime böyle bir programa öncülük yaptıkları ve bizede birşeyler yapma fırsatını verdikleri için Sultangazi'yi Sultangazililer Yönetsin diyorum ve herkese bir kez daha teşekkür ediyorum herkesten Allah razı olsun ayaklarınıza sağlık'' ifadelerini kullandı.

İttifakın kurucularından ve başkanlık görevini yürüten Ömer Yılmaz ise, "Kıymetli hazirun, Sultangazi ittifakının ilk toplantısını yaptığımızda 2.sinde dağılır dedikleri ancak 4.sünü yaptığımız toplantımıza şeref verdiniz ve hoş geldiniz diyorum. Toplantılarımızı 40 günde bir yeniliyoruz bundan sonraki 5. toplantımız ile ilgili yaz sezonuna girmemiz münasebeti ile köylerine ve tatile gidenlerin olacağını hesap ederek toplantıların verimli olmayacağını düşündük. Sizlerinde kanaatlerini alarak 10.cu aya kadar ara vereceğimizi belirtmiş olalım" ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen kahvaltı ve tanışma programının ardından bir süre sohbet eden katılımcılar, ittifakın büyüyerek çoğalması hakkında fikir ve düşüncelerini belirttiler. Program bir süre devam eden çay sohbetinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Haber/ Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2022, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER