Başkan Ramazan Altan Muhtarları Ağırladı

Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı Ramazan Altan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile düzenlediği kahvaltılı programda, Sultangazi'de Devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören emektar muhtarları ağırladı.

Başkan Ramazan Altan Muhtarları Ağırladı

Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan, "SINAV KURS MERKEZİ" Kütüphane bölümünde gerçekleşen kahvaltı programında Gelecek Partisi iletişimden sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Mente, Genel merkez yönetim kurulu üyesi Aynur Algül'de hazır bulunurken, iş yoğunluğu nedeniyle bazı muhtarlar ise katılamadı. Malkoçoğlu mahallesi muhtarı Ali Erzen, İsmetpaşa mahallesi muhtarı İsmail Karcıoğlu, Cebeci mahallesi muhtarı Muhammet Ayşan ile Sultangazi Muhtarlar Derneği başkanı Esentepe mahallesi muhtarı Haydar Polat'ı vekaleten 50. yıl mahallesi muhtarı Emrullah Özdemir ve basın mensupları katılım sağladı.

Hayatını kaybeden eski muhtarlar için okunan Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan program, ardından kahvaltı ile devam ederken selamlama konuşması yapan Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı Ramazan Altan, "19 Ekim Muhtarlar Günü" nedeni ile hali hazırda görevine devam eden muhtarların gününü tebrik ederken, hakkın rahmetine kavuşan muhtarlara ise Allah'tan rahmet diledi. Karşılıklı sohbet ile devam eden program son olarak çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER