Sultangazi'nin köklü eğitim kurumu Uğur Kurs

Mercek Tv ve HT Mercek Gazetesi olarak önceki gün, Sultangazi'nin köklü kuruluşlarından olan ve eğitim sektörünün öncü firmalarından Uğur Kurs müdürü Serkan Yaşa bey ile bir araya gelerek bir dizi röportaj gerçekleştirdik.

Öncelikle bizlere kapılarını açan ve en iyi şekilde ağırlayan kıymetli kurum müdürü Serkan Yaşa beye teşekkürü bir borç bildiğimizi belirtmek isterim.

Serkan Yaşa Kimdir ?

Merhaba ben Serkan Yaşa, Gazi Üniversitesi Tarih Öğretmenliği mezunuyum. 16 yıldır Eğitim sektörünün içerisindeyim. Yıllarca Türkiye’nin en nitelikli lise ve üniversitelerine öğrenciler yerleştirdim.  Öğretmenlik yaptığım süre boyunca Tarih ve İnkılap tarihi derslerinden 4 tane soru bankası çıkardım. Başarılı bir öğretmenlik sürecinden sonra idarecilik hayatım başladı. Yaklaşık 8 yıldır Yöneticilik yapmaktayım. Yöneticilik hayatımın 7 senesi Sultangazi Uğur Eğitim Kurumlarında geçti. Uzun süre bu bölgede görev yaptığımdan dolayı veli ve öğrencilerin istek ve ihtiyaçlarını artık çok iyi analiz edebiliyorum. Uğur bende özellikle mesleki hayatımda bambaşka bir portföy oluşturdu. Uğur gerçekten çok büyük ve güçlü bir marka. Bu markanın çatısı altında çalışmaktan çok mutluyum.

Uğur eğitim kurumları kimdir?

4 kıtada, 9 ülkede, 6 Üniversitesi, 6 dil okulu 112 kampüsü, 127 kursu ve 85.000 Uğurlu öğrencisi ile Dünyanın en büyük Eğitim ağıdır.
56 Yıldır Eğitim Sektörüne yön veren Uğur Eğitim Kurumları, Bahçeşehir Üniversitesinden aldığı güç ve yarım asrı aşkın deneyimi ile Türkiye’deki en yaygın ve en başarılı Sınava Hazırlık Merkezidir.
Bizlerde bu büyük yapının Sultangazi şubesiyiz.

Sultangazi Uğur Kurs olarak bölgedeki eğitim politikanız nasıldır?

Sultangazi Uğur Kurs olarak bizler bu büyük yapının tüm imkanlarını kendi öğrencilerimize sunarak bölgenin en nitelikli eğitim kurumu olduğumuzu ıspatladık. Ayrıca; Sultangazili öğrencilerimize yüz yüze eğitim verirken aynı zamanda Uğur'lu öğrencilere özel yapay zeka tabanlı Uğur Dijital ilede aktif olarak koçluk yapıyoruz. Ödevlendirme ve takiplerimizi objektif sonuçlar aldığımız Uğur Dijital ile yapıyoruz

Vermiş olduğu bilgiler nedeniyle kıymetli kurum müdürü Serkan Yaşa beye teşekkür ederken, bir yandan da haftasonu gerçekleştirilecek olan LGS sınavı nedeni ile öğrenciler için alkışlı motivasyon ve pasta kesimine de şahitlik etmiş olduk. Bu vesile ile tüm Uğur Kurs emektarlarını tebrik ettiğimizi belirtmek isterim.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER