Başkan Yiğitoğlu Muhtarları Kahvaltıda Ağırladı

Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle ayrılan ve mazbatasını alarak göreve başlayan muhtarlar ile birlikte kahvaltı sofrasında bir araya geldi.

Başkan Yiğitoğlu Muhtarları Kahvaltıda Ağırladı

İlçe başkanlık binasında misafirlerini ağırlayan Yiğitoğlu, kahvaltı sonrası muhtarlar ile uzun süre sohbet ederek kendilerini tebrik etti. Akabinde muhtarlar ile birlikte makamına geçen Yiğitoğlu, burada ise muhtarlar için özel olarak hazırlanmış olan ve sizler birer incisiniz niteliği taşıyan içinde inci maketinin bulunduğu plaketleri kendilerine taktim etti. Program sonrası muhtarlar ile tek tek ve toplu halde hatıra fotoğrafı çektiren Yiğitoğlu gazetemize ise konu hakkında açıklamalarda bulundu. 

​​​​​

Yiğitoğlu "Mahalli idarelerimizin ve demokrasimizin ilk halkası olan kıymetli muhtarlarımızla AK PARTİ Sultangazi İlçe Başkanlığımızda kahvaltıda bir araya geldik. 
Kıymetli muhtarlarımız için 2024 - 2029 dönemi hayırlara vesile olsun. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Milletin iradesi sandıkta tecelli etti ve milletimiz son sözünü sandıkta söyledi. Bu vesileyle milli irade ve demokrasimiz bir kez daha kazanmış oldu. Muhtarlarımız hem milletimizi, hemde devletimizi temsil ediyorlar. Vatandaşlarımızla mahallelerimizde gönül köprüleri kuruyor, hizmet noktasında hiçbir ayrım gözetmeden çalışıyorlar. Milletimizin derdiyle dertlenip, milletimizin yanında oluyorlar. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletimizin muhtarlarımıza verdiği önem ortadadır. İlçemizde ve mahallelerimizde yaşanan tüm problemler kamu kurumlarımız ve belediyelerimiz ile ortak çalışmamız sonucunda en kısa sürede çözüme kavuşturulmaktadır. Vatandaşımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda başvuracakları ilk yer muhtarlıklarımızdır. Muhtarlarımızla bu dönem el birliği içerisinde milletimize hizmet yolunda elimizden gelen tüm gayreti ve desteği hep birlikte gosterecegiz. Muhtarlarımızı ziyaret ediyor mahallelerimizle ilgili talepleri yerinde değerlendiriyor ve çözüm yollarını arıyoruz. 
Bu vesileyle bugün kahvaltılı tanışma programımıza katılan tüm muhtarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve ilçemiz adına hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Tüm muhtarlarımızı tekraren tebrik ediyor başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2024, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER