Muhtar Karcıoğlu'nun girişimleri sonuç verdi.

İsmetpaşa mahallesinde bulunan Fevzi Kutlu Kalkancı ilkokulu önündeki kronik sorun haline gelen trafik çilesi çözüme kavuşuyor.

Muhtar Karcıoğlu'nun girişimleri sonuç verdi.

Son olarak geçtiğimiz Mart ayında yaşanan feci kaza sonucunda Suriye uyruklu bir çocuğun sabah evinin hemen karşısında bulunan okuluna gittiği esnada tırın altında kalarak vefat etmesi nedeni ile bir kez daha gündeme gelen ve tartışmalara neden olan trafik çilesi İsmetpaşa mahallesi muhtarı İsmail Karcıoğlu'nun girişimleri ile çözüme kavuşuyor.

Daha önce bir çok defa vatandaşların tepki gösterdiği sokaktan gelişi güzel bir şekilde geçen araçların tamamen engellenmesi yada kontrollü bir şekilde akış sağlanması için talepte bulunan muhtar Karcıoğlu, müjdeyi verdi.

9 adet otomatik duba konulacak !.

Muhtar Karcıoğlu, Mercek Tv'ye yaptığı açıklamada "Kıymetli velilerimiz Fevzi Kutlu Kalkancı okulu önündeki öğrenci giriş ve çıkış saatlerinde yaşanan trafik çilesi muhtarlığımızın girişimi ile çözüme ulaştırılmış olup sokak okul giriş çıkışlarına trafiğin tamamen engellemesi adına otomatik duba sistemi konulmasına karar verilmiştir.  Yaşamış olduğumuz bu sorunu çözüme ulaştıran Sultangazi Belediye başkanımız sayın Av.Abdurrahman DURSUN’a hem şahsım, hem velilerimiz, hemde öğrencilerimiz adına teşekkür ederim" sizlere efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik" ifadelerine yer verdi.

Kurulacak sistemin ardından sabah saat 07.30 ile 08.30 arası  öğlen 12.00 ile 13.30 arası ve akşam ise 16.30 ile 18.00 arasında dubaların aktif hale getirilerek sokağın trafiğe kapatılacağı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER