Yeniden Refah Sultangazi'de 2. Şahlanış Dönemi Başladı.

Geçtiğimiz hafta yapılan bayrak değişimi ile Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı olarak görevi devir alan Yasin Kul, "2. Şahlanış dönemini başlatıyoruz'' dedi.

İlçe merkezinde düzenlenen devir teslim programı ile bayrağı kurucu ilçe başkanı Orhan Kara'dan devir alan yeni başkan Yasin Kul, Milli görüş bayrağını zirveye taşıyacaklarını ve Sultangazi'de Yeniden Refah iktidarı için canla başla mücadele edeceklerini belirtmişti. Önceki akşam ise İstanbul il başkanı Hüseyin Terzi ve Genel başkan yardımcısı Erkan İlyas Helvacı'nında katılımı ile düzenlenen geniş katılımlı ikinci programda partiye kazandırılan 73 yeni üyeye rozetleri takıldı.

İlçe başkanı Yasin Kul, yaptığı konuşmada "Sayın genel başkan yardımcım, kıymetli il başkanım, kurucu ilçe başkanım ve 1453 hareketinin kıymetli yöneticileri hepiniz programımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. İnşallah milli görüşün ikinci iktidarında ikinci devlet başkanı sayın Dr. Fatih Erbakan kabinesinde bulunacak olan bakanlar kurulunun karşısında bizleri konuşturan Allah'a sonsuz hamdü senalar olsun.

Bu akşam burada toplanmamızın sebebi Sultangazi'de ikinci şahlanma dönemini başlatmış olmamızdır. Sizlerle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Milli görüş teşkilatlarında çalışmaya söz verdiniz ve o sözünüzde cenabı Allah sizleri sabit kılsın inşaallah. Sultangazi'de Yeniden Refah Partisi'nin iktidarını sağlayacak kadro burada oluşacak ve hep beraber Refah inancını Sultangazi'de yeşerteceğiz dedi. Başkan Kul'un Yeniden Refah Partisi'ni Sultangazi'de iktidar yapmak için canla başla mücadele etmeye söz veriyor musunuz ? sorusuna ise Parti mensupları hep birlikte "SÖZ" diye karşılık verdiler.

İl başkanı Hüseyin Terzi, ise konuşmasında "Cenabı Allah bu akşamki toplantımızı, birlikteliğimizi en güzel hayırlara vesile kılsın inşaallah. Bizim başlangıcımız, yürüyüşümüz çok ilginç hikayeler ile dolu. Sultangazi'de genel başkanımız ile 10 yıla yakın hikayelerimiz var. Hakikaten destansı bir hikaye. Sultangazi'de çok büyük mücadeleler ortaya konuldu ve sıkıntılara girildi. Hamdolsun her türlü meselenin üstesinden gelebileceğinizi burada bir kez daha göstermiş oldunuz. Ben bu sürecin içinde yer alan başta Orhan Kara başkanımız ve bundan sonra bu bayrağı en güzel şekilde devam ettirecek olan Yasin başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Genel başkan yardımcısı Erkan İlyas Helvacı ise konuşmasında "1453 hareketi ismi ile müsemma Allah celle celalühü buyuruyor ki bölünmeyin, parçalanmayın, birlik olun ki size rahmet eyleye yim size zaferler ihsan eyleyeyim. Yine Erbakan hocamızın her zaman söylemiş olduğu gibi Cihat toplumsal bir ibadettir ve bir karargaha bağlı olarak yapılacaktır inandığımız için birlikte hareket etmeliyiz" ifadeleri kullandı.

Program partiye yeni katılan üyelere rozetlerinin takılması ve çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2021, 21:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER