Başkan Yasin Sevgili'den kınama mesajı

İstanbul Sarıyer'de önceki gün etkili olan yağışlı hava nedeniyle yaşanan trafik kazasında motorlu kurye hayatını kaybetmişti.

Başkan Yasin Sevgili'den kınama mesajı

Edinilen bilgiye göre Sarıyer Demirciköy yolu üzerinde yaşanan trafik kazasında pizza dağıtımı yapan Ferdi S. isimli motorlu kurye kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen otomobil ile çarpışmış ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Yaşanan olayın ardından kazaya karışan sürücünün ismi bilinmeyen bir yakını bunun ne haber değeri var diyerek basın mensuplarına tepki göstermişti. Öz Taşıma İş Sendikası İstanbul il başkanı Yasin Sevgili ise konu ile ilgili bir kınama mesajı yayınladı. Sevgili mesajında "Apaçık bir cana kast olduğuna şahit olduğumuz olayda adaletin bir an önce tecelli etmesini yüce devletimizden istiyoruz. Yüce Rabbimiz bile yaşayan her varlığın canının kutsal olduğunu buyurmakta Öz Taşıma İş Sendikası İstanbul il başkanı olarak motokurye mesleğinin tehlikeli meskekler grubunda yer alması için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Vefat eden kardeşimize Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine ise sabr-ı cemil niyaz ediyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER