Başkan Hasan Hüsnü Güner'den Çılgın Projeler

Millet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüsnü GÜNER, İstanbul’la ilgili projelerin yer aldığı seçim bildirgesini açıkladı. 28 sayfalık seçim bildirgesinde İstanbul’da ulaşımdan çevreye, sosyal yardımlardan enerji ve bilişim alanına kadar her alanda çarpıcı projeler yer alıyor.

Başkan Hasan Hüsnü Güner'den Çılgın Projeler

İstanbul’u yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini vurgulayan Hasan Güner, önceliğin deprem gerçeğine karşı İstanbul’daki yapı stoğunu hızlı bir şekilde yenilemek ve aynı zamanda bununla beraber yeşil alan miktarını arttırmak olduğunu söyledi.

İstanbulluları trafik çilesinden kurtarmak adına deniz ulaşımı ve raylı sistem ağının kent geneline yayılarak, alanında uzman bilim insanlarının yaptığı çalışmaları uygulayarak trafikte ciddi bir rahatlama gerçekleştireceğini de belirtti.

“Şehrin imkan ve kabiliyetleri bu şehir için kullanılırsa üstesinden gelemeyeceğimiz mesele kalmayacaktır. Müteahhit zihniyetinde olan adaylara karşı, insan yetiştirme ve yönetme anlamında en önemli meslek olan öğretmenlikten gelmiş olmam ve kadromuzda jeoloji mühendislerinden mimarlara, çevre mühendislerinden yazılım uzmanlarına kadar geniş ve donanımlı bir insan kaynağı var. Seçim bildirgemizde İstanbul’u yönetecek 43 daire başkanı ve genel müdürü de açıklayarak iddiamızı ve kalitemizi ortaya koyduk.”


Hasan Hüsnü GÜNER Kimdir?

1986 yılında Tekirdağ ilinin Malkara ilçesinde doğdu.
Aslen, günümüzde Makedonya sınırlarında kalan Balkanların en eski ve büyük Türk şehri olan Üsküp göçmeni bir aileye mensuptur. 

İlk ve ortaöğretimini Tekirdağ’da, lisans eğitimini de Konya’da alarak, Selçuk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği`nden mezun olmuş ve sonra İstanbul’a yerleşerek meslek hayatına başlamıştır. 
2015 yılından 2022 yılına kadar Türkiye’nin köklü eğitim markalarında üst düzey yönetici olarak çalışmıştır. 
Yine, 2015 yılından bu yana tecrübesiyle eğitim kurumlarına danışmanlık hizmeti vermektedir.
2022 yılından itibaren kendi kurumları ile eğitim sektöründe faaliyet göstermektedir. 
Hasan Güner, iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024, 22:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER