Ak Parti Sultangazi'den engellilere yönelik farkındalık çalışması

Ak Parti Sultangazi ilçe başkanlığı ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu öncülüğünde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile farkındalık çalışması düzenledi.

Ak Parti Sultangazi'den engellilere yönelik farkındalık çalışması

Sultangazi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında düzenlenen parogram kapsamında Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu ve yönetimi ilçe bulunan engelli vatandaşların 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ederek kendileri ile sohbet edip hal ve hatırlarını sordular.

8 bin engelli vatandaşımız var

Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu yaptığı açıklamada "Bugün cuma namazı sonrasında engelli kardeşlerimiz ile bu meydanda birlikte olduk. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engellilerimize farkındalık çalışması yaptık. Bugüne kadar yaklaşık 20 yıldır Ak Parti hükümetimizin engellilerimize yönelik yaptığı tüm çalışmaları bir farkındalık çalışması olarak milletimize paylaştık. "Ak Parti varsa engel yoktur" diyoruz Ak Partimizin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarda engellerimizi de dinledik onların mutluluklarına da şahit olduk. Her türlü sıkıntılarında dertlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Sultangazi ilçemizde yaklaşık 8000 engelli vatandaşımız var her gün bunları ziyaret ediyoruz. Son 1 ay içerisinde sosyal politikalar başkanlığımız ile birlikte yaklaşık 1500 engellimizi ziyaret ettik, onların dertlerini dinledik, sorunlarına çözümler üretmeye çalışıyoruz. Engellimiz bizim için kıymetli, değerli Ak Parti ile daha da bilinçli hale gelen engellilerimize kamu alanında da nice önemli imkanlar sunulmuş oluyor, maaşlar veriliyor, engelli bakım ücretleri ile yine kamuda yaklaşık 62 binin üzerinde engelli kardeşimiz iş imkânına kavuşmuş oldu.

Bizler de Sultangazi'de kendi imkanlarımız çerçevesinde engellilerimiz ile birlikte olmaya çalışıyoruz, mutluluklarına ortak olmaya çalışıyoruz. Dünde belediyemiz ile birlikte Sultangazi'deki ihtiyaç sahibi tüm engellilerimize tekerlekli sandalyeden birçok akülü araca ve bastona diğer ekipmanlara kadar engelli kardeşlerimize teslim ettik. Onlarla birlikte güzel bir öğle yemeğinde bir arada olmanın da heyecanını bizler de yaşamış olduk. Ben bu vesile ile tüm engellilerimizin bu günlerini tebrik ediyorum. Rabbim onlara bu zorluklarla mücadele yolunda kolaylıklar versin. Sayın Cumhurbaşkanımızın önünü her daim açsın 2023'te inşaallah Ak Parti ile birlikte engellerimiz daha güçlü olacaktır inancıyla inşallah buradan tüm engellilerimize ve tüm hemşehrilerimize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2021, 23:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER