Başkan Güven Akbaba'dan kahvaltılı tanışma programı.

Senemoğlu köyü derneğinin çiçeği burnunda başkanı Güven Akbaba, dernek ve stk başkanları ile kahvaltılı tanışma programında bir araya geldi.

Geçtiğimiz ay dernek merkezinde gerçekleştirilen kongre ile bayrağı bir önceki başkan Zarif Çapan'dan devir alarak Senemoğlu köyünün yeni dernek başkanı olarak seçilen Güven Akbaba, başkanlık sürecindeki ikinci programını gerçekleştirerek mevkidaşı olan Göle köy dernekleri başkanlarını kahvaltıda ağırladı.

Programın sunumunu başkan yardımcısı ve aynı zamandada İTO İstanbul Ticaret Odası meclis üyesi Önder Çapan üstlenirken başkan Güven Akbaba ise misafirlerini tek tek kapıda  karşıladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştiren Akbaba, "Covit-19 süreci sonrasında herşey normalleşmeye başlamış iken dedik ki Senemoğlu köyü olarak tüm Göle'li hemşehrilerimizi davet edelim ve bir araya gelelim hem tanışmış oluruz hemde hasret gideririz çünkü uzun bir süredir bir araya gelemiyoruz" şeklinde konuştu.

Programa Göle ilçesinin İstanbul'da faaliyet gösteren köy dernekleri başkanları ile çok sayıda STK temsilcisi katılırken Ardahan yöresine ait kahvaltı ile başlayan program tanışma faslı ile devam etti. Davetliler görevi yeni devralan başkan Güven Akbaba'yı tebrik ederek kendisine başarılar dilediler son olarak ise alınan karar doğrultusunda bu gibi etkinliklerin zaman zaman gerçekleştirilmesi konusunda karar birliğine varıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2021, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER