Cumhuriyet Bayramı Özel Seyit Ateş Spor Lisesinde Coşku İçinde Kutlandı

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü nedeni ile düzenlenen kutlama programında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları rahmetle anıldı.

Türkiye'nin ilk ve tek özel spor lisesi olma özelliğini taşıyan Özel Seyit Ateş Spor Lisesinde düzenlenen programda günün anlam ve önemini belirten şiirler okunurken Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bir kez daha rahmet ve minnet ile anıldı.

Program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde istiklal marşımızın okunması ile başlarken programın sunumunu ise Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nesrin Bozkuş, gerçekleştirdi akabinde okul müdür yardımcısı Turgay Ceylan ve okul müdürü Hakan Çelebi, günün anlam ve önemini belirten birer konuşma gerçekleştirdiler öğrenciler ise koro halinde İzmir marşını seslendirerek şiirler  okudular.

Son olarak Özel Seyit Ateş Spor Lisesi kurucularından Burak Tahir Ateş ise yaptığı açıklamada "Özel Seyit Ateş Spor Lisesi ailesi olarak 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı coşkulu bir şekilde kutladık bugün bizler de öğrencilerimiz ile beraber Cumhuriyet bayramımızın ne demek olduğunu ne anlama geldiğini bir kez daha görmüş olduk bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2021, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER