İbn-i Sina Sağlık Sempozyumu Sultangazi’de Başladı

Sultangazi Belediyesi, birçok önemli etkinliğe sahne olan İbn-i Sina Kültür, Sanat ve Sağlık Sezonu’nu, “İbn-i Sina Sağlık Sempozyumu” ile noktalıyor.

İbn-i Sina Sağlık Sempozyumu Sultangazi’de Başladı

Covid-19 pandemisi ile aşı konusundaki son gelişmelerin sağlık alanındaki önemli isimler tarafından ele alınacağı sempozyum, bugün düzenlenen törenle başladı.  

Sultangazi Belediyesi, geçtiğimiz yıl Ekim ayında başlayan ve bugüne kadar önemli etkinliklerle dolu dolu geçen İbn-i Sina Kültür, Sanat ve Sağlık Sezonu’nusağlık alanında Türkiye’nin önde gelen isimlerinin konuk olduğu “İbn-i Sina Sağlık Sempozyumu” ile noktalıyor. 27 – 28 Ekim Çarşamba ve Perşembe olmak üzere iki gün boyunca, 10.00 - 17.00 saatleri arasında, Sultangazi Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşecek olan sempozyum, bugün düzenlenen törenle başladı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un, eşi Tuba Dursun ile birlikte ev sahipliği yaptığı törene İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) Başkanı Dr. Reşat Balat, Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar,Medipol Üniversitesi öğretim üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Çok Anlamlı Bir Sezon Geride Kaldı 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, programa katılan herkese teşekkür ederek, “Bugün Sultangazi’de, özel bir program vesilesiyle birlikteyiz. Biz, Sultangazi Belediyesi olarak, her yıl kültür ve sanat sezonları düzenliyoruz. Covid-19 salgınıyla birlikte sağlık konusu büyük önem kazandığı için, bu yılki kültür ve sanat sezonumuza sağlığı da ekledik. Büyük hekim İbn-i Sina’nın ismini vererek ‘İbn-i Sina Kültür, Sanat ve Sağlık Sezonu’muzu bu yıl vatandaşlarımızla buluşturduk. Önümüzdeki sezon da, ‘Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonu’ olacak. Değerli hocamızın adını taşıyacak bu yeni sezonumuz kapsamında da yine birbirinden güzel etkinlikleri vatandaşlarımızla buluşturacağız.” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER