Yeniden Refah Sultangazi'de Bayrak Değişimi.

Yeni başkan Yasin Kul bayrağı önceki başkan Orhan Kara'dan devir aldı.

Yeniden Refah Sultangazi'de Bayrak Değişimi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanlığında dün akşam düzenlenen programda bir önceki dönem ve kurucu ilçe başkanı olan Orhan Kara, bayrağı yeni başkan Yasin Kul'a devir etti.

Bir dönem Sultangazi basınından gazeteci Hasan Tik ile birlikte Mercek Tv stüdyosunda yaptığı sabah programlarında yerel siyaset ve ülke gündemini değerlendiren Kul, uzun süre birlikte siyaset yaptığı kurucu ilçe başkanı Orhan Kara'dan bayrağı devir alarak Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı oldu. İlçe başkanlığında düzenlenen programda konuşan kurucu ilçe başkanı Orhan Kara, "Heyecanlandım ben aslında konuşurken hiç heyecanlanmam ve çok rahat konuşurum ama bugün benim için çok önemli bir gün mücahit bir kardeşimize devir teslimi yapacağız ve ilk seçimde inşallah Sultangazi'mizde Yeniden Refah Partisi belediyesine ve iktidarına ulaşacağız. Allah hepinizden razı olsun. Basın mensubu kardeşlerimize de teşekkür ediyorum bugüne kadar bizleri hiç yalnız bırakmadılar inşaallah bundan sonra da Yasin kardeşimizle birlikte diğer programlarımızda ve kongrelerimizde de birlikte olacağız ve sizleri aramızda görmek istiyoruz. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin Yasin kardeşimiz ile birlikte daha yapacak çok işimiz var" ifadelerini kullandı.

Yeni başkan Yasin Kul, ise "Her zaman söylerim bir şeyi oluşturmak, kurmak ve idare etmek çok zordur bundan sonra bizim yapacağımız iş zor olsa da esas itibariyle başlangıçtan sonrası kolaydır Sultangazi'nin her köşesinde çalışmalarımızı yapacağız sandık başına giden vatandaşımıza umut olacağız şayet bu umudu sağlayamaz isek bu işin vebali bize yeter Allah'ın izniyle bu vebale girmeyeceğiz ve bu umudu yeşerteceğiz. Çünkü Erbakan bir markadır Refah güneşi bir markadır bizim uyumaya yatmaya hakkımız yok sonuna kadar mücadele edeceğiz. Başka şansımız da yok ve gidecek başka memleketimizde yok 7 milyar insan ve 1 buçuk milyarlık müslüman alemi hepsi gözlerini dikmiş Türkiye'den tekrar doğacak güneşi bekliyor ve bu güneş sizlersiniz" ifadelerini kullandı.

Ardından devir-teslim programına geçildi ve kurucu ilçe başkanı Orhan Kara bayrağı devir etmeden önce yeni başkan Yasin Kul'a sarılarak kendisine başarılar diledi. Sultangazi'nin Cep Televizyonu Mercek Tv olarak bizde bir dönem birlikte program yapma fırsatı bulduğumuz değerli kardeşimiz Yasin Kul'a görevinde başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2021, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER