Sultangazi'nin yeni markası NOLM SPA BY ADL açıldı.

NOLM SPA BY ADL GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Sultangazi'nin yeni gözbebeği ADL PARK AVM'nin içinde yer alan, dünyanın en gelişmiş teknolojilerinin kullanıldığı NOLM SPA BY ADL merkezini hayata geçirdi.

ADL GYO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Güngör bir konuşma yaptı. Güngör konuşmasında, Avm ve Spa yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “24 ay gibi kısa bir sürede bitirerek Sultangazi'nin  hizmetine sunduğumuz NOLM SPA BY ADL  açılışında bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Sultangazi'nin  bir öz evladı olarak İnşaat sektörüne ilaveten  avm ve spa sektörüne girdik . Sultangazi'de kazanıp, Sultangazi'de hizmet için böyle bir sektörde bizde varız diyebilmek için avm ve spa yaptık. Biz Sultangazi'de yaşadık, Sultangazi'de  kazandık. Sultangazi'nin İnşaat ve avm  alanında marka bir şehir olabilmesi adına elimizi taşın altına koyduk ve bunu da bir borç bildik.” diye konuştu.

NOLM SPA BY ADL  Açılışına Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Birimi Başkanı Gıyaseddin Gergin,MHP İl Başkan Yardımcısı Ayhan Aras,Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu,MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel,Van İş Adamları Derneği (VİŞAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fetullah Kardaş,Yüksek Mimar Bilal  Bozdağ , Sultangazi Müteahhitler Derneği Başkanı Azmi Göktaş, Dostlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Karakaş,Servetler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Servet Öztürk, iş insanları ve sanayiciler katıldı.

ADL PARK AVM İşletmenin - 7 katında bulunan 1500m2 alan NOLM SPA BY ADL spa merkezi, fitnes, kapalı yüzme havuzu, buhar odası,Vitamin Kafe, Kuaför ,Türk hamamı ve sauna müşterilere hizmet verecek. Konuşmaların ardından yapılan dua ile kurdele kesilirken, davetliler de NOLM SPA BY ADL   gezdi. NOLM SPA BY ADL   ADRES: ADL PARK AVM ESKİ EDİRNE ASFALTI UĞUR MUMCU MAHALLESİ NO:654 /656 KAT -7  SULTANGAZİ İSTANBUL 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2022, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER