Kurban Bayramı öncesi tüm ihtiyaçlarınız Aksu Spot mağazasında

Kurban bayramına kısa bir süre kaldı. Dolayısı ile kurban keserken ihtiyaç duyulan bıçak, satır, kantar gibi bir çok ihtiyaç duyulan malzemelerin nereden temin edilebileceği herkes tarafından merak edilir oldu.

Mercek Tv olarak bu konuda siz değerli okurlarımıza fikir sunmak ve tavsiyede bulunmak adına, kendisini yıllardır tanıdığımız ve tecrübelerine güvendiğimiz sektörün öncülerinden Mehmet Aksu abimizin İSTOÇ 12. Ada No: 113'de  işletmeciliğini yaptığı Aksu Spot mağazasına misafir olduk.

3 kattan oluşan mağazada deyim yerindeyse yok yok. Yaklaşık 2700 çeşit ürünün bulunduğu mağazada özellikle bıçak ve benzeri ürünler ön planda yer alırken, Mehmet Aksu abimizin kendi markası ve imalatı olan M. Aksu bıçakları ise yıllara meydan okumaya devam ediyor. 22 yıllık tecrübeye sahip olduğunu ifade eden Mehmet Aksu, "22 senelik bir firmayız ev aletleri ve bıçak üzerine çalışıyorum. Kurbanda biraz daha bıçak işine ağırlık veriyorum. Kendi markam var. M. Aksu olarak 7 seri bıçak üretiyoruz. Çeşitlerimiz çok ve distribütörü olduğumuz birkaç firma da var. Kurban olunca piyasa hareketleniyor ve sizin gibi arkadaşlar gelip ziyaret ediyor ve bizden bilgi alıyorlar. 

Bayram yaklaşıyor herkes merak içinde en iyi bıçağı nereden temin ederiz ve kurbanımızı gönül rahatlığıyla nasıl keseriz diye bu konuda ne söylersiniz ?.

Kurbanınızı kesmek için iyi bir bıçak arıyorsanız M. Aksu'ya geleceksiniz. Bıçağı alacaksınız ve eğer memnun kalmaz iseniz yine gelirsiniz. Memnun kalınca zaten tekrar geliyorsunuz. Şuana kadar bıçaklarımızdan hiç memnun kalmayıp da geri getiren olmadı. Kendi markam hiç gelmedi ama diğer markalardan geldi. Onları da fabrikasına iade ettik ve yine müşterimize sıfırını verdik. 3 sene veya 5 sene sonrada gelseniz yine iade verebilirsiniz çünkü kendi markamızın arkasındayız. Bıçak, satır, spatula, börek bıçakları var yani kurban veya bir otelde mutfakta ihtiyaç olan her ne varsa bizden temin edebilirler. Bizim satışlarımız normalde toptandır ancak gelip rica edenler oluyor ve 1 tane isteyenleri de kırmayıp veriyoruz. 

Bayram yaklaşıyor son olarak neler söylemek istersiniz 

Herkese şimdiden kurban bayramı hayırlı olsun diyorum. Bize İSTOÇ 12. Ada No:113 adresinde Aksu Spot mağazasını sorarlarsa Mehmet Aksu veya Aksu Spot derler ise, veya girişteki güvenlik yada nakliyecilere dahi sorarlarsa ulaşabilirler. Burada herkes bizi tanır. Bıçak denildiğinde akıllara ilk olarak biz geliriz çünkü bıçak işinde 1 numarayız" ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Tik 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2024, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER