Meclis üyesi aday adayı Özgür ve Döğer halk ile buluştular

Yerel seçim takvimi hızla ilerledikçe aday adaylığı açıklamaları da gelmeye başladı. Emlak ve inşaat sektöründen iki önemli isim ortak program düzenleyerek bu yolda bizde varız dediler.

2024 yerel seçimleri için bir yandan hazırlıklar devam ederken bir yandan da muhtar, meclis üyesi ve milletvekili aday adaylıkları da açıklanmaya başladı. Son olarak Sultangazi'den iki önemli isim ve meslektaş olan Gökhan Özgür ile Mikail Döğer, ortak olarak düzenledikleri kahvaltılı halk buluşması programında Ak Parti'den Sultangazi Belediyesi meclis üyesi aday adayı olduklarını resmen ilan ettiler. Geçtiğimiz hafta içi İsmetpaşa mahallesinde bulunan Ahmed-i Hani Kültür Evinde gerçekleşen ve yaklaşık 150 kişinin katıldığı aday adaylığı açıklaması programında her iki adayı yalnız bırakmayan dostları bu süreçte yanlarında olduklarını ifade edip destek sözü verdiler. Yaklaşık 2 saat süren program kahvaltı sonrası tanışma, adaylık açıklaması ve genel sohbetin ardından çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Gökhan Özgür kimdir ?.

İstanbul Yozgatlılar federasyonu başkan yardımcılığı görevini yürüten Özgür, aynı zamanda Sultangazi Yozgatlılar derneği başkan yardımcısı olup, Sultangazi Ak Parti iş insanları komisyonu üyesidir. 25 yıldır Sultangazi'de ikamet etmekte olup Yozgat Sarıkaya'lıdır ve 32 yaşında evli 2 çocuk babasıdır. Sultangazi'de faaliyet gösteren Özgür inşaat firmasının yönetim kurulu başkanı olup Müteahhitlik yapmaktadır. Bunun yanı sıra 2007 ve 2010 yılları arasında Gaziosmanpaşa gençlik kollarında hizmet vermiştir.


Mikail Döğer kimdir ?.

Ağrı Eleşkirt ilçesinde 1984 yılında dünyaya gelen Döğer 1986 yılında ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşti ve o günden beri Sultangazi İsmetpaşa mahallesinde ikametgah etmektedir. Evli 3 çocuk babası olan Döğer, 2009 yılından bu yana Gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. Bunun yanı sıra Sultangazi Spor kulübünde halen futbol şube sorumlusu olarak devam etmekte olup Sultangazi Ağrılar derneğinde yöneticidir. İsmetpaşa Spor kulübünde ise başkan yardımcılığı görevine devam edip Ak Parti Sultangazi ilçe başkanlığında iş insanları komisyonunda da aktif olarak görev yapmaktadır.

Mercek Tv olarak her iki adaya da çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2023, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER