Ergin Kırmaç Hasan Bitmez için taziye mesajı yayınladı

Sultangazi'li genç işadamlarından olan aynı zamanda İstanbul Sayacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ergin Kırmaç, TBMM'de fenalaştıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Hasan Bitmez için taziye mesajı yayınladı.

Ergin Kırmaç Hasan Bitmez için taziye mesajı yayınladı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulunda kürsüde konuşma yaptığı esnada kalp krizi geçirerek yere yığılmıştı. İlk müdahalesi Meclis'teki doktorlar tarafından yapılan Bitmez daha sonra hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmış ve durumunun kritik olduğu belirtilmişti. Ancak hastanede yaşam mücadelesi veren Bitmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ergin Kırmaç taziye mesajı yayınladı.

Üzücü haberin duyulmasının ardından taziye mesajı yayınlayan Sultangazi'li genç işadamı ve İstanbul Sayacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ergin Kırmaç, yayınladığı mesajında "TBMM'de geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi mensuplarına başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Tik 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2023, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER