Sultangazi'li genç yazar Cemal Kızmazer meclis üyesi aday adaylığı başvurusu yaptı.

Sultangazi'nin yetiştirdiği değerlerden Ali’nin Özlemi ve Huzurun Sesi kitaplarının yazarı Kızmazer Ak Parti'den Sultangazi Belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı için başvuru yaptı.

Sultangazi'li genç yazar Cemal Kızmazer meclis üyesi aday adaylığı başvurusu yaptı.

Aslen Malatya Pütürge'li olan Cemal Kızmazer, dün akşam saatlerinde Ak Parti Sultangazi ilçe başkanlığına gelerek adaylık başvurusu için hazırladığı dosyasını ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu'na teslim etti.

Kızmazer'i yalnız bırakmayan Malatya'lı STK başkanları programa eşlik ederek Kızmazer’e destek mesajları verdiler. AK Parti Sultangazi ilçe başkanlığında gerçekleşen ziyarete Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Makom Kurucu Başkanı Aziz Damar, Başmezra Dernek Başkanı Cumali Bozbey, Sahilköy Dernek Başkanı Fatih Kanat, Ulutaş Dernek Başkanı Abuzer Hasar, Alkas Kurucak Dernek Başkanı Murat Didin, iş insanları  Bülent Barman ve Yılmaz Kanik'te katılarak hemşehrileri olan Cemal Kızmazer’e desteklerini bildirdiler.
Başvuru dosyasını Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’na teslim eden Cemal Kızmazer desteklerinden dolayı hemşehrilerine teşekkür etti. 
Sohbet havasında geçen ziyarette Malatya'lı STK başkanları Türkiye Yüzyılında başarılı gençlerin geleceği inşa edeceklerini ve bu nedenle gençlere destek verdiklerini ve genç yazar Cemal Kızmazer’in de başarılı işlere imza atacağına inandıklarını ifade ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER