Gökhan Özgür Hasan Bitmez için taziye mesajı yayınladı

Sultangazi'li genç işadamı ve Sultangazi Belediyesi Ak parti meclis üyesi aday adayı Gökhan Özgür, TBMM'de fenalaştıktan sonra kaldığı hastanede hayatını kaybeden Hasan Bitmez için taziye mesajı yayınladı.

Gökhan Özgür Hasan Bitmez için taziye mesajı yayınladı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı esnada kalp krizi geçirerek yere yığılmıştı. İlk müdahalesi Meclis'teki doktorlar tarafından yapılan Bitmez daha sonra hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmış ve durumunun kritik olduğu belirtilmişti. Ancak hastanede yaşam mücadelesi veren Bitmez, bugün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Özgür taziye mesajı yayınladı.

Üzücü haberin duyulmasının ardından taziye mesajı yayınlayan Sultangazi'li genç işadamı ve Sultangazi belediyesi Ak parti meclis üyesi aday adayı Gökhan Özgür, mesajında "TBMM'de geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi mensuplarına başsağlığı dilerim" ifadelerine yer verdi.

Haber: Hasan Tik 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER