Sultangazi'de teravih namazında kalp krizi geçiren 64 yaşındaki kişi hayatını kaybetti

Sultangazi'de Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak için camiye giden 64 yaşındaki vatandaş namaza dakikalar kala geçirdiği kalp krizi sonucu yere yığıldı. Sağlık ekiplerinin dakikalarca kalp masajı yaptığı kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay dün akşam saat 20.30 sıralarında teravih namazı öncesi Uğurmumcu mahallesinde bulunan Sultançiftliği merkez camiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak için çocukları ile birlikte camiye giden 64 yaşındaki Ömer Başar, namaza hazırlandığı esnada bir anda yere yığıldı. Bunun üzerine namaza başlamayan imam, önce durumu sağlık ekiplerine bildirdi, ardından ise sağlık ekiplerinin müdehale edebilmesi için cemaati uyararak yolu açmaları için anons yaptı.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini cami içinde yaptıkları 64 yaşındaki Ömer Başar'ı, daha sonra ise ambulansa alarak bir süre daha kalp masajı yapmaya devam ettiler. Durumu ağır olan Başar, ardından ise ambulans ile Haseki eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Başar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen ise kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber : Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER